ΑρχικήinetFord: Οι ιδιοκτήτες F-150 Lightning μπορούν να επαναφορτίσουν και Tesla

Ford: Οι ιδιοκτήτες F-150 Lightning μπορούν να επαναφορτίσουν και Tesla

Η Ford έχει αναφέρει και στο παρελθόν τη δυνατότητα αμφίδρομης φόρτισης του νέου F-150 Lightning, που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του να χρησιμοποιούν την τεράστια μπαταρία του ηλεκτρικού φορτηγού για να φορτίζουν άλλα ηλεκτρικά οχήματα. Και τώρα η εταιρεία περιλαμβάνει ένα νέο αξεσουάρ, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες φορτηγών να μπορούν να επαναφορτίσουν και οχήματα Tesla.

Δείτε επίσης: Ιδιοκτήτες Ford & Lincoln: Μπορούν να εξατομικεύσουν τις Alexa εντολές τους

Ford

Ένα μέλος ενός διαδικτυακού φόρουμ για νέους κατόχους F-150 Lightning, μοιράστηκε μια φωτογραφία του νέου αξεσουάρ, ενός προσαρμογέα J1772 για οχήματα Tesla από μια εταιρεία φόρτισης EV που ονομάζεται Lentz. Ο ιδιοκτήτης εξεπλάγη επειδή ο προσαρμογέας δεν περιλαμβανόταν στα τυπικά αξεσουάρ που θα παρέχονταν με το νέο φορτηγό.

Ενώ τα περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα διαθέτουν τυπικό βύσμα φόρτισης J1772, η Tesla απαιτεί μια ιδιόκτητη υποδοχή που βρίσκεται στο δίκτυο Supercharger της εταιρείας. Ωστόσο η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα σχέδια να ανοίξει τους φορτιστές της σε ηλεκτρικά οχήματα που δεν ανήκουν στην Tesla.

Δείτε ακόμα: Tesla: Παρακολουθούσε στα social media υπαλλήλους που ήθελαν να συνδικαλιστούν;

Οι ιδιοκτήτες F-150 Lightning ήταν θετικοί με την ιδέα της επαναφόρτισης των οχημάτων Tesla.

Tesla

Από το ντεμπούτο της πριν από ένα χρόνο, η Ford διαφημίζει τη λειτουργία γεννήτριας Pro Power Onboard του F-150 Lightning. Όλες οι παραλλαγές του φορτηγού μπορούν να αποδώσουν έως και 2,4 κιλοβάτ από διάφορες πρίζες στο πορτμπαγκάζ, την καμπίνα και το κρεβάτι. Ως πρόσθετη επιλογή για ορισμένες επενδύσεις, η ικανότητα αυξάνεται στα 9,6 κιλοβάτ. Η έκδοση υψηλότερης ισχύος περιλαμβάνει μια πρίζα 240 volt, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες ανάγκες υψηλότερης κατανάλωσης, συμπεριλαμβανομένης της φόρτισης ενός άλλου EV στα 7,2 κιλοβάτ.

Δείτε επίσης: Οικιακή μπαταρία από την Toyota ανταγωνίζεται το Tesla Powerwall

Ένας εκπρόσωπος της Ford ήταν αρκετά εγκρατής σχετικά με τους προσαρμογείς για Tesla, αρνούμενος να αναφέρει ακόμη και την εταιρεία EV με το όνομά της σε ένα email. «Το F-150 Lightning μπορεί να φορτίσει άλλα EV χρησιμοποιώντας την ικανότητα αμφίδρομης φόρτισής του και αποστέλλουμε τα πρώτα μας Lightnings με προσαρμογείς, ώστε οι πελάτες του F-150 Lightning να μπορούν να βοηθήσουν αν χρειαστεί», είπε ο εκπρόσωπος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS