ΑρχικήGamingΤο gaming event E3 θα επιστρέψει το 2023 (online και αυτοπροσώπως)

Το gaming event E3 θα επιστρέψει το 2023 (online και αυτοπροσώπως)

Φαίνεται πως ο διοργανωτής του E3, η Entertainment Software Association, δεν έχει εγκαταλείψει το εμβληματικό συνέδριο της βιομηχανίας παιχνιδιών. Σύμφωνα με μια συνέντευξη της Washington Post με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ESA Stan Pierre-Louis, το E3 θα επιστρέψει πλήρως το 2023, τόσο διαδικτυακά όσο και προσωπικά.

Δείτε επίσης: Final Fantasy 16 Gameplay Trailer: Πότε θα κυκλοφορήσει;

Η Electronic Entertainment Expo για χρόνια ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών όπου κάθε developer, publisher ή fan μπορούσε να μάθει τα μεγαλύτερα νέα, αποκαλύψεις και συνεντεύξεις της χρονιάς.

Αυτό ήταν τότε, όμως, με το «τότε» να είναι οποιαδήποτε στιγμή από τη δεκαετία του 1990 έως τα μέσα της δεκαετίας του 2010. Την τελευταία δεκαετία, οι εκδότες κατάλαβαν ότι μπορούσαν να διαχειρίζονται καλύτερα τους κύκλους ειδήσεων μόνοι τους και η δημοτικότητα των διαδικτυακών εκθέσεων ειδήσεων αυξήθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι το E3 έχασε την αίγλη του (ακόμα κι αν παρέμεινε κάπως χρήσιμο ως μια γνήσια έκθεση βιομηχανίας).

Υπήρχε επίσης, ξέρετε, μια παγκόσμια πανδημία που σήμαινε ότι το event δεν γινόταν δια ζώσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες τα τελευταία τρία χρόνια, δίνοντας στις ανταγωνιστικές διαδικτυακές εκθέσεις άφθονο χρόνο για να ανοίξουν τα φτερά τους. Ούτε αυτό βοήθησε.

Δείτε επίσης: Diablo Immortal: Δεν μπορεί να αναπαραχθεί σε τηλέφωνα Samsung με chipset Exynos

Εν πάση περιπτώσει, τώρα που η πανδημία υποχωρεί (ή οι άνθρωποι έχουν σταματήσει να ενδιαφέρονται γι’ αυτήν), αρχίζουν να πραγματοποιούνται ξανά live events όπως το E3. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης αποφάσισαν ότι τώρα είναι η στιγμή να δηλώσουν ότι θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την εκδήλωση για το 2023.

εκδήλωση E3

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε το 2023 με μια ψηφιακή και μια in-person εκδήλωση», δήλωσε στην Washington Post ο Stan Pierre-Louis, Διευθύνων Σύμβουλος των διοργανωτών E3 της ESA. «Όσο αγαπάμε αυτές τις ψηφιακές εκδηλώσεις, και όσο προσεγγίζουν κόσμο και θέλουμε αυτή την παγκόσμια εμβέλεια, γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια πραγματικά έντονη επιθυμία να συνέλθουν οι άνθρωποι — να μπορούν να συνδεθούν προσωπικά και να δουν ο ένας τον άλλον και να μιλήσουν για αυτό που κάνει τα παιχνίδια σπουδαία.”

Δείτε επίσης: Spider-Man Remastered και Miles Morales: Έρχονται σε PC φέτος

Δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε για την προσπάθεια. Όμως, πραγματικά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα πετύχει όλο αυτό.

Πηγή πληροφοριών: kotaku.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS