ΑρχικήinetΑσύρματος φορτιστής 3 σε 1 σας εξοικονομεί χρόνο και χώρο

Ασύρματος φορτιστής 3 σε 1 σας εξοικονομεί χρόνο και χώρο

Σας έχει τύχει να θέλετε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από μία από της φορητές συσκευές σας και να διαπιστώσετε ότι δεν έχουν μπαταρία; Με τον ασύρματο φορτιστή CHRGER Porta 3-in-1, θα τις φορτίσετε ταυτόχρονα!

Δείτε επίσης: Ford: Οι ιδιοκτήτες F-150 Lightning μπορούν να επαναφορτίσουν και Tesla
φορτιστής 3 σε 1

Η εύρεση όλων των τηλεφώνων, των υπολογιστών, των καλωδίων φόρτισης και των power banks σας δεν θα να είναι πλέον δύσκολη υπόθεση. Με το CHRGER, είναι όλα σε ένα μέρος, τακτοποιημένα. Αυτή η συσκευή είναι αρκετά μικρή ώστε να χωράει στην τσέπη σας και μπορεί να φορτίσει έως και τρεις από τις αγαπημένες σας συσκευές ταυτόχρονα, από μία μόνο φορητή πηγή τροφοδοσίας.

Ο ασύρματος φορτιστής 3 σε 1 υποστηρίζει Apple Watch, AirPods και iPhone όλα με μια συμπαγή, απρόσκοπτη λύση που είναι εύκολο να τη χρησιμοποιήσετε όποτε τη χρειάζεστε. Η εξαιρετικά φορητή συσκευή υποστηρίζει επίσης καθολική συμβατότητα με συσκευές με δυνατότητα Qi, οπότε αν δεν είστε χρήστης της Apple δε θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

Δείτε ακόμα: Σχεδόν έτοιμο το νομοσχέδιο της ΕΕ για κοινή θύρα φόρτισης USB-C στα τηλέφωνα

Ασύρματος φορτιστής

Όταν μετακινείστε, ταξιδεύετε ή απλώς είστε απασχολημένοι, πρέπει να βρείτε τρόπους να υιοθετήσετε τον μινιμαλισμό και να μειώσετε την ακαταστασία στη ζωή σας. Αυτός ο έξυπνος φορτιστής 3 σε 1 θα σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό χωρίς να σπαταλήσετε πολλά χρήματα.

Επιτρέπει επίσης να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί στον τρόπο με τον οποίο οι συσκευές σας παραμένουν φορτισμένες εν κινήσει. Αυτήν τη στιγμή, ο ασύρματος φορτιστής CHRGER Porta 3-in-1 πωλείται με έκπτωση 36% από 109 $ για μόλις 69,99 $, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Δείτε επίσης: Tesla: Τέλος οι δωρεάν mobile φορτιστές κατά την αγορά αυτοκινήτου

Αυτό είναι σίγουρα πολύ πιο οικονομικό, από το να πληρώνατε για μεμονωμένους φορτιστές για καθεμία από τις συσκευές που μπορεί να διαθέτετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS