ΑρχικήUpdatesMicrosoft Edge: Αποκτά ένα νέο tab page αφιερωμένο στο Xbox gaming

Microsoft Edge: Αποκτά ένα νέο tab page αφιερωμένο στο Xbox gaming

Η Microsoft ανακοινώνει κάποιες νέες δυνατότητες που εστιάζουν στο gaming για τον Edge και τα Windows 11 σήμερα. Μεταξύ αυτών, υπάρχει ένα νέο tab page για τον Edge που εστιάζει εξ ολοκλήρου στο Xbox gaming. Πολλές από τις σημερινές ανακοινώσεις επαναλαμβάνουν λειτουργίες που είχαν ανακοινωθεί και στο παρελθόν, αλλά πολλές από αυτές δεν είναι ακόμη διαθέσιμες.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Το Drop feature θα επιτρέπει κοινή χρήση αρχείων μεταξύ συσκευών

Microsoft Edge gaming

Ξεκινώντας με τη σελίδα της νέας καρτέλας, είναι βασικά ένα tab για οτιδήποτε σχετίζεται με το Xbox gaming. Βασικά θα εμφανιστεί ως μια νέα ενότητα στην υπάρχουσα σελίδα νέας καρτέλας και εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με επερχόμενες εκδόσεις παιχνιδιών, παιχνίδια που παίξατε πρόσφατα, τουρνουά παιχνιδιών και live streams που μπορεί να σας ενδιαφέρουν να παρακολουθήσετε. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε γρήγορα σε παιχνίδια που παίζατε πρόσφατα χρησιμοποιώντας το gaming cloud.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Διευκολύνει την εναλλαγή μεταξύ προφίλ εργασίας και προσωπικού

Εάν παίζετε παιχνίδια μέσω gaming cloud με τον Microsoft Edge, θα επωφεληθείτε και από το Clarity Boost, μια δυνατότητα που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας των παιχνιδιών cloud εν κινήσει. Εάν παίζετε παιχνίδια τοπικά, το Edge διαθέτει και μια λειτουργία αποδοτικότητας που εξοικονομεί πόρους όταν εκτελείται ένα παιχνίδι, ώστε η εμπειρία παιχνιδιού σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Μια άλλη δυνατότητα, η οποία είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή, είναι το μενού Games που είναι διαθέσιμο μέσω της πλαϊνής γραμμής στον Edge. Αυτό σας δίνει γρήγορη πρόσβαση στα παιχνίδια της Microsoft που βασίζονται στο web, όπως το Minesweeper και το Solitaire.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Ανακοινώθηκαν καινούργιες βελτιώσεις – Τι αλλάζει;

Ειδικά για τις νέες δυνατότητες στα Windows 11, σύντομα θα υπάρχει ένα widget Game Pass στον πίνακα Widgets. Αυτό θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε σε παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Game Pass και θα σας διευκολύνει να ξεκινήσετε να τα παίζετε αμέσως. Επίσης, υπάρχει η νέα γραμμή Controller, μια νέα έκδοση της γραμμής παιχνιδιών Xbox που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί καλύτερα με χειριστήρια Xbox. Αυτό διευκολύνει την εκκίνηση των παιχνιδιών σας με ένα χειριστήριο Xbox.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS