ΑρχικήGamingΜια πρώτη ματιά στο gameplay του Resident Evil 4 Remake

Μια πρώτη ματιά στο gameplay του Resident Evil 4 Remake

Χτες, κατά τη διάρκεια του livestream του Capcom Showcase, η εταιρεία συζήτησε για το πρόσφατα ανακοινωθέν Resident Evil 4 Remake – και παρουσίασε λίγα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Ομολογουμένως, ειδικά από τις άλλες βαθιές αναλύσεις της παρουσίασης, ήταν αρκετά απογοητευτικό.

Δείτε επίσης: Diablo Immortal: Δεν μπορεί να αναπαραχθεί σε τηλέφωνα Samsung με chipset Exynos

Ο σκηνοθέτης Yasuhiro Anpo και ο παραγωγός Yoshiaki Hirabayashi εφεραν εις πέρας την παρουσίαση, ενημερώνοντας τους παίκτες για  την ιστορία του Resident Evil 4 Remake και μιλώντας για το πώς το παιχνίδι είναι ταυτόχρονα ένας επανασχεδιασμός του αρχικού υλικού και μια πιστή προσαρμογή αυτού. Έξι χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2 και 3, ο πρωταγωνιστής του RE4, ο Leon Kennedy είναι πλέον ο προσωπικός σωματοφύλακας του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Όταν η κόρη του προέδρου χάνεται, ο Leon αποστέλλεται σε ένα απομακρυσμένο ευρωπαϊκό χωριό για να τη βρει. Όπως θα περίμενε κανείς, τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Στη συνέχεια ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στο gameplay και για να είμαστε σαφείς, οπτικά, φαίνεται υπέροχο. Τα πλάνα τοποθετούνται στην αρχή του Resident Evil 4 Remake, όταν ο Leon φτάνει έξω από το χωριό στο δάσος. Σε σύγκριση με το αρχικό παιχνίδι, το δάσος είναι πολύ πιο σκοτεινό και τρομακτικό. «Θέλουμε να αποδόσουμε το αίσθημα της μοναξιάς και του φόβου ακόμη περισσότερο σε σχέση με το πρωτότυπο», είπε ο Hirabayashi κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. «Φυσικά, θα υπάρξουν και συγκλονιστικές μάχες».

Δείτε επίσης: Το gaming event E3 θα επιστρέψει το 2023 (online και αυτοπροσώπως)

Είναι λογικό αν περιμένατε να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις συναρπαστικές μάχες, αλλά δυστυχώς, δεν παρουσιάστηκε κάτι τέτοιο. Η ματιά μας στο gameplay τελειώνει καθώς ο Leon περπατά σε ένα σπίτι στη μέση του δάσους – όπου φαινομενικά ο Leon συναντά τον πρώτο Ganado, όπως συμβαίνει στο αρχικό Resident Evil 4.

Μια πρώτη ματιά στο gameplay του Resident Evil 4 Remake
Μια πρώτη ματιά στο gameplay του Resident Evil 4 Remake

Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός για το Resident Evil 4 Remake από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι που γνωρίζουμε αυτήν τη στιγμή. Tο πρωτότυπο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών, κάτι που κάνει αυτή την αποκάλυψη του gameplay αρκετά απογοητευτική. Θα ήταν ωραία αν υπήρχε μια πραγματική ματιά στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ήταν στα σχέδια της εταιρείας. Ελπίζουμε ότι θα δούμε καλύτερα τι συμπεριλαμβάνεται στο παιχνίδι στο μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: gameinformer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS