ΑρχικήUpdatesInstagram: Διόρθωσε το σφάλμα με τα επαναλαμβανόμενα Stories

Instagram: Διόρθωσε το σφάλμα με τα επαναλαμβανόμενα Stories

Αυτή την εβδομάδα, οι χρήστες του Instagram στο iPhone αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα όπου τα Stories συνέχιζαν να εμφανίζονται ξανά και ξανά μετά την παρακολούθηση τους. Ευτυχώς, έγινε μια ενημέρωση σήμερα το πρωί για την εφαρμογή iOS Instagram που περιλαμβάνει μια επαναλαμβανόμενη διόρθωση σφαλμάτων Stories.

Δείτε επίσης: Ιnstagram: Οι χρήστες θα καρφιτσώνουν τις αγαπημένες τους αναρτήσεις

Instagram: Κυκλοφόρησαν δύο modes που θα αλλάξουν το feed σας

Τα προβλήματα με τα επαναλαμβανόμενα Stories στο Instagram για iPhone φαίνεται να ξεκίνησαν τη αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα.

Ποιο ήταν το σφάλμα; Το Ιnstagram δεν θυμόταν ποια Stories προβλήθηκαν από τους χρήστες, επομένως συνέχιζε να εμφανίζει το ίδιο Story ξανά και ξανά κάθε φορά που κάποιος κοινοποιούσε περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Ιnstagram: Τώρα μπορείτε να φτιάξετε Reels 90 δευτερολέπτων

Η Meta/Instagram γνώριζε το πρόβλημα και είπε ότι εργαζόταν για μια επιδιόρθωση.

Δεν είναι γνωστό πόσοι χρήστες έχουν επηρεαστεί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο Twitter που αναφέρουν ότι ξαναβλέπουν τα Instagram Stories.

Διόρθωση σφάλματος επαναλαμβανόμενων Instagram Stories

Οι χρήστες που αντιμετωπίζουν το σφάλμα θα χαρούν να ακούσουν ότι το Ιnstagram κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση iOS σήμερα το πρωί που φαίνεται να περιλαμβάνει την διόρθωση για το σφάλμα των επαναμβανόμενων Ιnstagram Stories.

Δείτε επίσης: Instagram: Δημιούργησε custom fonts που ονομάζονται «Instagram Sans»

Ως συνήθως, οι σημειώσεις έκδοσης για την έκδοση 239.1 αναφέρουν απλώς «Η τελευταία έκδοση περιέχει διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης». Ωστόσο, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι το σφάλμα να επιλύεται.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS