ΑρχικήGamingFinal Fantasy 7 Remake Intergrade: Θα είναι συμβατό με το Steam Deck

Final Fantasy 7 Remake Intergrade: Θα είναι συμβατό με το Steam Deck

Το Final Fantasy 7 Remake Intergrade θα είναι διαθέσιμο στο Steam απο τις 17 Ιουνίου. Και ναι, θα είναι συμβατό και με το Steam Deck.

Μέχρι στιγμής το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει σε PS5 και PC μέσω του Epic Store.

Το Final Fantasy 7 Remake Intergrade μπορεί να παίξει στο Steam Deck.

Η κυκλοφορία του στο Steam ανακοινώθηκε στον εορτασμό της 25ης επετείου του Final Fantasy 7, μαζί με άλλα νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Αυτό περιλαμβάνει την Τρίτη σεζόν του mobile battle royale Final Fantasy 7: The First Soldier, η οποία προσθέτει τον χάρτη Midgar Plateside, το water materia, το στυλ Machinist και πολλά άλλα.

Επίσης για κινητά είναι το Final Fantasy 7: Ever Crisis, ένα remake για κινητά του αρχικού παιχνιδιού. Εδώ εμφανίστηκε το πρώτο gameplay, συμπεριλαμβανομένων των ανανεωμένων εικαστικών του overworld (που εξακολουθούν να διατηρούν μια κάποια χαριτωμένη εικόνα) και ένα ανανεωμένο σύστημα μάχης, πλήρες με μοντέλα χαρακτήρων Intergrade. Μια κλειστή beta θα είναι διαθέσιμη το 2022 για iOS και Android.

Επιπλέον, ο εορτασμός περιελάμβανε νέα για ενα remake του Crisis Core, καθώς και το δεύτερο μέρος του project Remake με το όνομα Rebirth που αναμένεται τον χειμώνα του 2023.

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS