ΑρχικήinetΝοτιοκορεάτης δημιούργησε την ταφόπλακα του Internet Explorer

Νοτιοκορεάτης δημιούργησε την ταφόπλακα του Internet Explorer

Την περασμένη εβδομάδα η Microsoft τερμάτισε την υποστήριξη για τον Internet Explorer. Ένα άτομο στεναχωρήθηκε τόσο πολύ από τον θάνατο του Internet Explorer που πλήρωσε πάνω από 300 $ για μια ταφόπλακα που σηματοδοτεί τον θάνατο του.

Δείτε επίσης: Internet Explorer: Αποσύρεται αύριο, μετά από 27 χρόνια λειτουργίας

ταφόπλακα internet explorer

Για να τιμήσει το τέλος του Internet Explorer στις 15 Ιουνίου, ο νοτιοκορεάτης μηχανικός λογισμικού Jung Ki-young πλήρωσε 430.000 won (330 $) σχεδιάζοντας και παραγγέλνοντας μια ταφόπλακα που έφερε το διάσημο λογότυπο ‘e’, την ονομασία Internet Explorer, ​​τις ημερομηνίες που υπήρχε και την κατάλληλη επιγραφή σε μνήμα “He was a good tool to download other browsers.”

Δείτε επίσης: Συμμορία ransomware Magniber: Εκμεταλλεύεται Internet Explorer flaws

Ο Jung είπε στο Reuters ότι είχε ανάμεικτα συναισθήματα για το πρόγραμμα περιήγησης που έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο στην επαγγελματική του ζωή. «Θα την χαρακτήριζα ως σχέση αγάπης-μίσους», είπε.

Ο Jung εξήγησε ότι του πήρε περισσότερο χρόνο για να διασφαλίσει ότι οι ιστότοποι και οι εφαρμογές του ήταν συμβατές με τον Explorer παρά με άλλα προγράμματα περιήγησης. Αλλά οι πελάτες συνέχισαν να τον ρωτούν αν τα sites τους φαίνονται καλά στο software της Microsoft, το οποίο χρησιμοποιείτο εκτενώς μεταξύ των επιχειρήσεων της Νότιας Κορέας για χρόνια.

Ο Internet Explorer όχι μόνο δεν υποστηρίζεται πλέον σε ορισμένες εκδόσεις των Windows 10, αλλά η Microsoft θα προωθήσει και μια ενημέρωση που θα τον αφαιρέσει από τις συσκευές Win 10 εντελώς, ανακατευθύνοντας τους χρήστες στον Edge εάν προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή. Αυτά είναι άσχημα νέα για σχεδόν το 50% των επιχειρήσεων που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα περιήγησης.

Δείτε επίσης: Τα Windows 11 έρχονται, ο Internet Explorer φεύγει!

Ο IE θα συνεχίσει να λειτουργεί μέσω του Internet Explorer mode στον Microsoft Edge μέχρι το 2029 ή τον Ιανουάριο του 2023, εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τα Windows 8.1 ή τα  Extended Security Updates των Windows 7.

Πηγή πληροφοριών: techspot.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS