ΑρχικήUpdatesΗ Google εργάζεται σε ένα νέο download UI για τον Chrome

Η Google εργάζεται σε ένα νέο download UI για τον Chrome

Γνωρίζουμε εδώ και λίγους μήνες ότι η Google εργάζεται σε ένα νέο download UI για τον Chrome. Αυτό το μενού τοποθετείται δίπλα στη γραμμή URL και εμφανίζει μεγάλες γραμμές προόδου, χρόνο που απομένει και άλλες πληροφορίες χωρίς να τις τοποθετεί απλά στο κάτω μέρος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησής σας. Με την τελευταία ενημέρωση Canary, το ανανεωμένο download UI του Chrome λαμβάνει άλλη μια αλλαγή: “drag-and-drop files”.

Δείτε επίσης: Google Chrome: Έκτακτη ενημέρωση για τη διόρθωση zero-day bug

Chrome download UI

Όπως εντοπίστηκε από το u/Leopeva64-2 στο Reddit, η τελευταία ενημέρωση Canary της Google σας επιτρέπει να σύρετε και να αποθέσετε αρχεία λήψης από το panel. Αυτή η κίνηση ανοίγει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας μεταφοράς αρχείων απευθείας στο desktop σας από τον πίνακα λήψεων. Είναι εύκολο να δούμε πώς αυτό θα μπορούσε να βελτιώσει την παραγωγικότητα, ειδικά για δημιουργικά που μετακινούν συνεχώς αρχεία μεταξύ αρχείων. Η λήψη εικόνων στον υπολογιστή σας και η μεταφορά τους απευθείας στο desktop σας ή στο Photoshop θα μπορούσε να επιταχύνει την καθημερινή ροή της εργασίας σας, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε πολλές οθόνες.

Δείτε επίσης: Επεκτάσεις του Google Chrome σας παρακολουθούν από τα δακτυλικά αποτυπώματα

Δείτε επίσης: Google Chrome: Θα αποκλείει τα ενοχλητικά notification prompts με ML

Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, θα χρειαστείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome Canary. Αυτό το νέο μενού λήψεων εξακολουθεί να είναι κρυμμένο πίσω από ένα flag, αλλά μπορείτε να το ενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας το flag “download-bubble”. Αυτό το πείραμα είναι διαθέσιμο και στην τρέχουσα σταθερή έκδοση του Chrome, αν και δεν υποστηρίζει ακόμη drag-and-drop files.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS