ΑρχικήUpdatesΤο Fortnite δοκιμάζει έναν έξυπνο τρόπο για να σας βοηθήσει να βρείτε...

Το Fortnite δοκιμάζει έναν έξυπνο τρόπο για να σας βοηθήσει να βρείτε συμπαίκτες

Το Fortnite μπορεί να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για να παίξετε με τους φίλους σας, αλλά το να παίζετε με τυχαίους παίκτες δεν είναι τόσο ενδιαφέρον ή και αποτελεσματικό. Σε ορισμένες από τις τυχαιοποιημένες ομάδες στις οποίες έχουμε συμμετάσχει, ο συντονισμός οποιουδήποτε είδους αποτελεσματικής στρατηγικής μπορεί να είναι μια πρόκληση, ιδιαίτερα εάν ορισμένα μέλη της ομάδας θέλουν να βιαστούν στη μάχη, ενώ άλλα θα προτιμούσαν να παίξουν με πιο αργούς ρυθμούς. Για να σας βοηθήσει να βρείτε καλύτερους συμπαίκτες, ο προγραμματιστής του Fortnite Epic Games δοκιμάζει νέα social tags για προφίλ που σας επιτρέπουν να υποδεικνύετε πώς σας αρέσει να παίζετε και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας ταιριάξουν με άλλους παίκτες με παρόμοια σκέψη.

Δείτε επίσης: Το marketplace Industrial Spy μπαίνει στο παιχνίδι του ransomware

Fortnite

Δείτε επίσης: The Roman Space Observer Game: Το ρετρό arcade παιχνίδι της NASA

Σύμφωνα με μια ανάρτηση, τα tags θα περιλαμβάνουν πράγματα όπως οι αγαπημένες σας λειτουργίες παιχνιδιού και εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μικρόφωνο ή όχι. Εάν έχετε προσθέσει τουλάχιστον ένα social tag, θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε προσκλήσεις από άτομα με αντίστοιχες ετικέτες που βρίσκονται στην περιοχή του server σας χρησιμοποιώντας μια νέα ενότητα “Looking for Party” στο μενού της πλαϊνής γραμμής. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το “Looking For Party”, οπότε αν δεν θέλετε να λαμβάνετε προσκλήσεις από άλλους παίκτες με βάση τις ετικέτες σας, απλώς απενεργοποιήστε το.

Ωστόσο, ενδέχεται να μην έχετε ακόμα social tags και λειτουργίες Looking For Party, καθώς βρίσκονται σε δοκιμή αυτήν τη στιγμή. «Αυτές οι δυνατότητες θα διατεθούν σταδιακά σε όλους τους παίκτες με ρυθμό που εξαρτάται από τη δοκιμή», δήλωσε η Epic.

Δείτε επίσης: Η Microsoft θα φέρει παιχνίδια στην υπηρεσία Microsoft Teams

Η Epic λάνσαρε την τελευταία σεζόν του Fortnite νωρίτερα τον Ιούνιο.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS