ΑρχικήinetTesla Cybertruck: Ο σχεδιασμός «κλείδωσε», πότε ξεκινά η παραγωγή

Tesla Cybertruck: Ο σχεδιασμός «κλείδωσε», πότε ξεκινά η παραγωγή

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι ο τελικός σχεδιασμός του Tesla Cybertruck έχει «επιτέλους κλειδώσει» και το χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή του έχει μετατεθεί στα μέσα του 2023.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Το Tesla Cyberquad θα είναι το ασφαλέστερο ATV

Tesla Cybertruck

Η Tesla παρουσίασε για πρώτη φορά το Cybertruck το 2019, λέγοντας ότι το ηλεκτρικό φορτηγό θα κυκλοφορούσε στην αγορά μέχρι τα τέλη του 2021. Ωστόσο καθώς η προθεσμία αυτή έληγε, η αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή μετατέθηκε για το 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, δήλωσε αργότερα ότι η Tesla στόχευε να ξεκινήσει την παραγωγή του ηλεκτρικού φορτηγού της στα «τέλη του 2022» στο Gigafactory Texas. Με την εστίαση ξεκάθαρα στην παραγωγή του Model Y στο εργοστάσιο να καθυστερεί επίσης, φαινόταν πιθανό ότι το χρονοδιάγραμμα παραγωγής του Cybertruck θα μπορούσε να αλλάξει και πάλι.

Τον Μάρτιο του 2022, επιβεβαιώθηκε ότι η Tesla σκοπεύει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Cybertruck φέτος, για παραγωγή το 2023.

Δείτε ακόμα: Τα αυτοκίνητα Tesla απαγορεύονται από κινεζική πόλη λόγω φόβου για κατασκοπεία

Σημαντικό μέρος σε αυτή την καθυστέρηση, οφείλεται στην απόφαση της Tesla να ενημερώσει το σχεδιασμό του Cybertruck αρκετές φορές και μέχρι τώρα ήταν άγνωστο αν η αυτοκινητοβιομηχανία είχε τελικά καταλήξει στον τελικό σχεδιασμό.

παραγωγή

Κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης με το Tesla Owners Club of Silicon Valley, ο Musk επιβεβαίωσε ότι ο σχεδιασμός του Cybertruck έχει πλέον «κλειδώσει»:

«Πρέπει να προχωρήσουμε με την παραγωγή του Cybertruck. Τουλάχιστον, το σχέδιο έχει τελικά κλειδώσει. Παρασυρθήκαμε πολύ με τις ενημερώσεις σχεδιασμού.»

Ο Musk είχε προηγουμένως αποκαλύψει ότι η Tesla πρόσθεσε σύστημα διεύθυνσης πίσω τροχού στο Cybertruck και έκανε αρκετές μικρές σχεδιαστικές αλλαγές.

Δείτε επίσης: Η Tesla Insurance λανσάρει προϊόν ασφάλισης που βασίζεται σε real time δεδομένα οδηγών

Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος πρόσθεσε ότι ανεξάρτητα από τις αναθεωρήσεις στο σχεδιασμό, η Tesla δεν θα μπορούσε να φέρει το ηλεκτρικό φορτηγό στην παραγωγή ούτε με τον προηγούμενο σχεδιασμό, λόγω της έλλειψης τσιπ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Musk ενημέρωσε το χρονοδιάγραμμα παραγωγής του Cybertruck για τα «μέσα του 2023».

Νωρίτερα φέτος, νέα πρωτότυπα Cybertruck εντοπίστηκαν να δοκιμάζονται από την Tesla καθώς και να χρησιμοποιούνται για προώθηση σε εκδηλώσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS