ΑρχικήGamingDemo του Final Fantasy 16: Θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο;

Demo του Final Fantasy 16: Θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο;

Final Fantasy 16: Μπορεί να κυκλοφορήσει ένα demo πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, αναφέρει ένας παραγωγός.

Final Fantasy 16: Παραγωγοί επιθυμούν την κυκλοφορία Demo

Αυτός ο παραγωγός είναι ο Naoki Yoshida, ο οποίος μόλις πρόσφατα έδωσε συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης. Σε μια συνέντευξη με το Dengeki Online, ο Yoshida αναφέρει ότι «θα ήθελε» να κυκλοφορήσει μια «δοκιμαστική έκδοση» του Final Fantasy 16 πριν από την κυκλοφορία του το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο παραγωγός λέει ότι η ομάδα πίσω από το Final Fantasy XVI σχεδιάζει ακόμα τις φάσεις ανάπτυξης που θα έρθουν το 2023. Επομένως, ο Yoshida δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρξει ένα demo του νέου RPG πριν από την κυκλοφορία του, αλλά είναι περισσότερο προσωπική του επιθυμία.

Επιπλέον, ο Yoshida αναφέρει ότι θα ήθελε να δώσει στα μέλη των μέσων ενημέρωσης την ευκαιρία να βιώσουν μόνοι τους τη μάχη του Final Fantasy 16, πριν ξεκινήσει. Και πάλι, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση ότι αυτό θα συμβεί στην πραγματικότητα, και φαίνεται να είναι ένας ξεχωριστός στόχος του Yoshida εκτός ενός γενικού δημόσιου demo.

Αν θυμάστε πίσω στην τελευταία κύρια κυκλοφορία της σειράς, το Final Fantasy 7 Remake, η Square Enix παρείχε ένα demo για το RPG πριν από την κυκλοφορία του. Ενώ τα μέλη των μέσων ενημέρωσης και οι παρευρισκόμενοι στο Ε3 μπορούσαν να δοκιμάσουν το Demo πριν από οποιοδήποτε άλλον, τελικά θα ήταν διαθέσιμο για όλους τους παίκτες PS4 μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα.

Θα μπορούσε κάλλιστα το Final Fantasy 16 να λάβει παρόμοια μεταχείρηση.

Πηγή πληροφοριών: gamesradar.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS