ΑρχικήinetKhaby Lame: Ο βασιλιάς του TikTok-Ξεπέρασε την D'Amelio σε followers

Khaby Lame: Ο βασιλιάς του TikTok-Ξεπέρασε την D’Amelio σε followers

Ο Khaby Lame, ένας νεαρός creator γεννημένος στη Σενεγάλη, έγινε ο TikToker με τους περισσότερους followers, ξεπερνώντας ακόμα και το “αστέρι” του TikTok, Charli D’Amelio. Ο 22χρονος TikToker έχει πλέον περίπου 142,9 εκατομμύρια ακόλουθους σε σύγκριση με τους 142,3 εκατομμύρια της D’Amelio.

Δείτε επίσης: TikTok: Κινέζοι υπάλληλοι είχαν πρόσβαση σε δεδομένα Αμερικανών χρηστών

Khaby Lame TikTok followers
Khaby Lame: Ο βασιλιάς του TikTok-Ξεπέρασε την D’Amelio σε followers

Ο Khaby Lame, ο οποίος μένει στην Ιταλία, άρχισε να δημοσιεύει βίντεο αφού έχασε τη δουλειά του ως εργάτης σε εργοστάσιο στην Ιταλία τις πρώτες μέρες της πανδημίας το 2020. Πέρασε τις μέρες του στο σπίτι των γονιών του, ψάχνοντας για δουλειά. Μια μέρα, κατέβασε το TikTok και άρχισε να δημοσιεύει βίντεό του με το όνομα Khaby Lame. Στην αρχή, όπως πολλοί TikTokers, δημιούργησε κλιπ με τον εαυτό του να χορεύει, να παρακολουθεί βιντεοπαιχνίδια ή να κάνει κωμικά ακροβατικά. Ωστόσο, έγινε πιο γνωστός, αντιδρώντας σε περίπλοκα και παράλογα “life hacks”, χωρίς καν να μιλά. Τώρα δημοσιεύει κυρίως κωμικά σκετς, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές και likes. Ο αριθμός των followers του Khaby Lame στο TikTok άρχισε να αυξάνεται πέρυσι και τις τελευταίες εβδομάδες έγινε μια έκρηξη που τον έφερε στην κορυφή.

Δείτε επίσης: TikTok: Δεν είμαστε σαν το Facebook, είμαστε μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας

Η άνοδος του Lame και ο εκτοπισμός της D’Amelio στη δεύτερη θέση, είναι σημαντικά. Η D’Amelio και η αδερφή της, Dixie, είναι δύο από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του TikTok. Οι δύο κοπέλες έγιναν διάσημες κυρίως μέσα από μικρά χορευτικά βίντεο και ενέπνευσαν εκατομμύρια οπαδούς να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο. Σύμφωνα με το Forbes, οι αδερφές κέρδισαν περίπου 27,5 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι.

Το γεγονός ότι ο Khaby Lame έχει γίνει τόσο δημοφιλής και έχει αποκτήσει τώρα τους περισσότερους followers στο TiktTok είναι πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με το πώς αντιμετωπίζονται οι έγχρωμοι creators. Ωστόσο, ο 22χρονος Lame αποδεικνύει ότι το χρώμα δεν παίζει ρόλο.

Δείτε επίσης: TikTok: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημοφιλή εφαρμογή σε Chromebook;

Το 2020, ως απάντηση στις κατηγορίες ότι ο αλγόριθμος του TikTok καταστέλλει το περιεχόμενο των έγχρωμων δημιουργών, η εταιρεία δεσμεύτηκε να λάβει μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας συμβουλίου διαφορετικότητας και της δωρεάς χρημάτων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς “που βοηθούν τη μαύρη κοινότητα”.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS