ΑρχικήinetMicrosoft Edge: Θα μπορούσε σύντομα η χρήση του να γίνει πιο ομαλή

Microsoft Edge: Θα μπορούσε σύντομα η χρήση του να γίνει πιο ομαλή

Η χρήση του Microsoft Edge θα μπορούσε σύντομα να γίνει πολύ πιο ομαλή και παραγωγική, χάρη σε μια νέα ενημέρωση που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Η εταιρεία αποκάλυψε ότι εργάζεται σε μια αναβάθμιση που θα επιτρέψει στους χρήστες του Edge να έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα ή τα πιο χρησιμοποιούμενα εργαλεία τους παράλληλα με το ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης.

Η αλλαγή θα κάνει τη χρήση του Edge πολύ πιο εύκολη, ιδιαίτερα αν θέλετε να δουλέψετε πολλά προγράμματα ή εργαλεία ταυτόχρονα, ας πούμε για τον προγραμματισμό μιας εκδήλωσης ή μιας παρουσίασης.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στον Microsoft Edge

Microsoft Edge

Εργαλεία Microsoft Edge

Στην επίσημη καταχώριση του χάρτη πορείας του Microsoft 365, το νέο addition περιγράφεται ότι επιτρέπει στους χρήστες “να έχουν πρόσβαση στις δυνατότητες του Edge δίπλα-δίπλα με το παράθυρο περιήγησής τους”.

Αρχικά, τα στοιχεία όπως το Discover, Bing search, Outlook, Office, Games, και άλλα στοιχεία, όπως ένας μετατροπέας μονάδων και η δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου θα είναι μεταξύ εκείνων που θα περιλαμβάνονται για να δοκιμάσουν οι χρήστες.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Αποκτά ένα νέο tab page αφιερωμένο στο Xbox gaming

Η ενημερωμένη έκδοση εξακολουθεί να αναφέρεται ως “υπό ανάπτυξη”, αλλά η Microsoft έχει συμπεριλάβει μια προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας τον Αύγουστο του 2022, οπότε μπορεί να μην περιμένουμε πολύ. Όταν κυκλοφορήσει, θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Microsoft Edge σε όλο τον κόσμο.

Η κυκλοφορία έρχεται καθώς η Microsoft προσπαθεί να προωθήσει τον Edge ως χρήσιμο εργαλείο παραγωγικότητας στο χώρο εργασίας.

Έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση μιας παρόμοιας λειτουργίας που θα επιτρέπει στους χρήστες να διακόπτουν την εκτέλεση όλων των επεκτάσεων σε συγκεκριμένους ιστότοπους με ένα μόνο κλικ, δίνοντάς τους μεγαλύτερο έλεγχο στις επεκτάσεις που εκτελούνται σε επικίνδυνους ή ευαίσθητους ιστότοπους.

Microsoft: Επιβεβαιώνει hack και κλοπή source code από τη Lapsus$

Πρόσφατα στοιχεία του Statcounter έδειξαν ότι ο Microsoft Edge απέτυχε να κερδίσει μερίδιο αγοράς τους τέσσερις από τους τελευταίους έξι μήνες.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Το Drop feature θα επιτρέπει κοινή χρήση αρχείων μεταξύ συσκευών

Ο Edge είχε μερίδιο αγοράς 4,05% (σε πλατφόρμες desktop και mobile), το οποίο ισοδυναμεί με περίπου 200 εκατομμύρια χρήστες – πολύ λιγότερο από τον Google Chrome (64,34%) και τον Safari της Apple (19,16%), αλλά μπροστά από τον Firefox (3,41%).

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS