ΑρχικήinetΟ Διευθύνων Σύμβουλος της BMW επιβεβαίωσε την έκδοση του 3.0 CSL

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BMW επιβεβαίωσε την έκδοση του 3.0 CSL

Ο Διευθύνων σύμβουλος της BMW επιβεβαίωσε τη νέα έκδοση του 3.0 CSL μέσω Instagram τη Δευτέρα. Πιστεύεται ότι θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση των 50 που θα κοστίζει στη σειρά 800.000$.

BMW 3.0 CSL M4

Το Blog της BMW δημοσίευσε σήμερα ότι το αυτοκίνητο, που βασίζεται στην M4 CSL, αναμένεται να κατασκευαστεί σε εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση και να κοστίζει σχεδόν 800.000 δολάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποδίδει 600 ίππους και θα είναι μόνο με κίνηση στους πίσω τροχούς και με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Εάν δεν σας έχουν κάνει ήδη έκπληξη οι αμφιλεγόμενες μεγάλες γρίλιες της BMW, περιμένετε μέχρι να δείτε αυτό το πρόσωπο σε ένα αυτοκίνητο που μοιάζει με ολόσωμο τατουάζ που δημιουργήθηκε στο λάκκο ενός ροκ φεστιβάλ στις 3 π.μ. Αλλά αν κοιτάξετε από κάτω και αναγνωρίσετε την έμπνευση από τα κλασικά αυτοκίνητα M, αυτό που βρίσκεις είναι απίστευτο.

Ο Frank van Mell, ο Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος M της BMW, δημοσίευσε ένα teaser σήμερα το πρωί για την επερχόμενη 3.0 CSL. Η άφιξη του νέου CSL θα κλείσει τους εορτασμούς για την 50ή επέτειο του τμήματος M, όπου έχουν ήδη δει πολλά συναρπαστικά νέα αυτοκίνητα M, όπως το M3 Touring, που δυστυχώς δεν θα παραλάβουμε στην πολιτεία.

To BMW Blog ανέφερε σήμερα ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα κατασκευάσει 50 από τα νέα CSL και ότι αναμένεται να αποδίδει περίπου 600 ίππους, ή 57 περισσότερους από την M4 CSL στην οποία βασίζεται. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κοστίσει το ισοδύναμο των 794.000$ σε τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Το 3.0 CSL αναμένεται να μοιράζεται τον κινητήρα έξι γραμμών 3.0 λίτρων της M4 CSL. Ενώ αυτός ο κινητήρας έχει μια εντυπωσιακή ισχύ 543 ίππων στην BMW M4, αναμένεται να παράγει περίπου 600 ίππους στο νέο αυτοκίνητο.

Η δυνατή ζωντάνια κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί, ειδικά επειδή η μάσκα είναι λιγότερο ισχυρή από αυτή της M4 CSL στην οποία βασίζεται το αυτοκίνητο. Στο πίσω μέρος, υπάρχουν δύο αεροτομές συμπεριλαμβανομένου ενός τοποθετημένου στην οροφή. Η επιθεώρηση του ζευγαριού δείχνει μερικές συμβουλές για το τι μπορούμε να περιμένουμε. Η επεξεργασία βαφής περιλαμβάνει “I LIKE IT RARE” γραμμένο στην κουκούλα και “6MT FTW” τυπωμένο στο πίσω μέρος.

Μπορεί να έχει εκκινήσει, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα απίστευτο αμάξι πίστας καθώς είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του M4 CSL, το οποίο είναι από μόνο του μια αναβαθμισμένη έκδοση του M4. Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε την BMW όταν αποκαλεί το πολύ ακριβό και πολύ ιδιαίτερο 3.0 CSL της “INSANELY EPIC”

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS