ΑρχικήinetΤο Apple Watch Series 8 θα διαθέτει Low Power Mode;

Το Apple Watch Series 8 θα διαθέτει Low Power Mode;

Πριν από το WWDC 2022, ο δημοσιογράφος του Bloomberg Mark Gurman ανέφερε με βάση τις δικές του πηγές ότι η Apple εργαζόταν σε ένα νέο Low Power Mode για το watchOS 9. Ωστόσο, το watchOS 9 ανακοινώθηκε χωρίς νέα χαρακτηριστικά σε αυτήν την πτυχή. Τώρα ο Gurman επιστρέφει με μια σχετική αναφορά, αλλά αυτή τη φορά ισχυρίζεται ότι το Low Power Mode θα είναι αποκλειστικά για το νέο Apple Watch Series 8.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Facebook Watch για Apple TV δεν είναι πλέον ενεργή

Apple Watch Series 8

Στο τελευταίο του Power On newsletter,, ο Gurman αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να περιμένει μια νέα λειτουργία Low Power Mode που θα έρθει αργότερα μέσα στο έτος. Ωστόσο, αντί για ένα χαρακτηριστικό του watchOS 9, η νέα λειτουργία Low Power Mode αναμένεται να ανακοινωθεί ως ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του Apple Watch Series 8 – το οποίο πιθανότατα θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στην χρονιά.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Γερουσιαστές ζητούν από την FTC να διερευνήσει τις πρακτικές δεδομένων των Google και Apple

Τα τρέχοντα μοντέλα Apple Watch διαθέτουν ήδη μια λειτουργία που ονομάζεται “Power Reserve Mode.” Ωστόσο, όπως περιγράφεται λεπτομερώς από το 9to5Mac, αυτή η δυνατότητα απενεργοποιεί σχεδόν όλες τις λειτουργίες του Apple Watch και δείχνει μόνο το χρόνο για εξοικονόμηση μπαταρίας. Ενώ αυτό λειτουργεί σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, οι χρήστες πρέπει να επανεκκινήσουν το Apple Watch για να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές και άλλες λειτουργίες.

Σύμφωνα με την αρχική αναφορά του Gurman, η νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας θα επιτρέψει στους χρήστες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές και τις λειτουργίες του Apple Watch χωρίς να καταναλώνουν υπερβολική ενέργεια. Θα πρέπει να λειτουργεί όπως το Low Power Mode που είναι ήδη διαθέσιμο σε iOS και macOS, η οποία ουσιαστικά αναστέλλει τις δραστηριότητες στο παρασκήνιο και μειώνει την απόδοση της συσκευής για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Ωστόσο, δεν είναι επίσης σαφές γιατί η Apple θα διατηρήσει αυτή την επιλογή διαθέσιμη αποκλειστικά για το νέο μοντέλο Apple Watch, καθώς φημολογείται ότι θα διατηρήσει το ίδιο τσιπ με το Apple Watch Series 7.

Τι να περιμένετε από το Apple Watch Series 8

Με βάση πρόσφατες φήμες, το Apple Watch Series 8 θα είναι μια μικρή αναβάθμιση σε σύγκριση με την τρέχουσα Series 7. Εκτός από το ότι έχει τις ίδιες εσωτερικές προδιαγραφές με το Apple Watch Series 7, το οποίο βασίζεται ήδη στη Series 6 παρά τη μεγαλύτερη οθόνη, η Series 8 αναμένεται για να διατηρήσει την ίδια τρέχουσα σχεδίαση με τις εκδόσεις 41mm και 45mm.

Δείτε επίσης: Gurman: Η Apple θα κυκλοφορήσει νέα έκδοση του original HomePod

Ωστόσο, η Apple φέρεται να εργάζεται και σε μια «στιβαρή έκδοση» του Apple Watch Series 8 με στόχο τα extreme sports. Η εταιρεία ενδέχεται επίσης να παρουσιάσει ένα ενημερωμένο Apple Watch SE, το οποίο θα εξακολουθεί να βασίζεται στο σχέδιο Apple Watch Series 6 με μεγαλύτερα bezels, αλλά αυτή τη φορά με τον ίδιο επεξεργαστή με τη Series 8.

Δεδομένου ότι οι αναβαθμίσεις hardware θα είναι ελάχιστες φέτος, δεν θα αποτελεί έκπληξη εάν η Apple διατηρεί ορισμένες λειτουργίες λογισμικού αποκλειστικά για νέα μοντέλα Apple Watch για να αυξήσει τις πωλήσεις.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS