ΑρχικήinetΟι νέοι student συνδρομητές Apple Music θα λάβουν δωρεάν Beats Flex

Οι νέοι student συνδρομητές Apple Music θα λάβουν δωρεάν Beats Flex

Η Apple παρέχει στους νέους student συνδρομητές του προγράμματος Apple Music ένα ζευγάρι δωρεάν ακουστικών Beats Flex.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch Series 8 μπορεί να ανιχνεύει εάν έχετε πυρετό

Apple Music Beats Flex

Η προσφορά που είναι διαθέσιμη σε νέους λογαριασμούς που εγγράφονται στο Apple Music με το φθηνότερο φοιτητικό πρόγραμμα από τις 22 Ιουνίου παρέχει στους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν ακουστικά Beats Flex.

Δείτε επίσης: Η Apple αρχίζει να πουλά ανακαινισμένα μοντέλα Mac Studio

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, ισχύει μόνο για φοιτητές στις δύο χώρες που δεν έχουν εγγραφεί στο παρελθόν σε κανένα επίπεδο Apple Music. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για συνδρομή φοιτητή μουσικής Apple απαιτούνται σπουδές πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή ισοδύναμου κύκλου σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επαλήθευση ως φοιτητής είτε μέσω της Apple είτε μέσω ενός υποστηριζόμενου συνεργάτη επαλήθευσης τρίτου μέρους.

Οι συνδρομητές επιλέγονται για τα ακουστικά μόλις κάνουν την πρώτη μηνιαία πληρωμή για τη συνδρομή τους. Εντός 30 ημερών από την εγγραφή, η Apple θα στείλει στους λογαριασμούς τις οδηγίες για την εξαργύρωση του δωρεάν ζεύγους ακουστικών Beats Flex, τα οποία πρέπει να εξαργυρωθούν εντός 90 ημερών από την παραλαβή.

Η προσφορά κυκλοφορεί λίγο αφότου η Apple άνοιξε την προσφορά δωροκάρτας Back to School 2022, η οποία παρέχει δωροκάρτες παράλληλα με εκπαιδευτικές εκπτώσεις.

Δείτε επίσης: Στέλεχος της Apple λέει ότι η Samsung αντέγραψε το iPhone

Στις 22 ή 23 Ιουνίου, η Apple ενημέρωσε τις τιμές της στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, αυξάνοντας την τιμή του προγράμματος Student στα 5,99 $ αντί για 4,99 $ ή σε ένα εναλλακτικό τοπικό νόμισμα. Οι τιμές για άλλα προγράμματα παραμένουν αμετάβλητες.

Πηγή πληροφοριών: appleinsider.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS