ΑρχικήinetΗ Sony ετοιμάζει gaming monitor επειδή το PS5 δεν είναι αρκετό;

Η Sony ετοιμάζει gaming monitor επειδή το PS5 δεν είναι αρκετό;

Δεν είναι μυστήριο γιατί η Sony έφτιαξε ενα gaming monitor υπολογιστή που μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά με το PS5. Η επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών υπολογιστή είναι απλώς πολύ μεγάλη για να αγνοηθεί, και είναι απλώς χρήματα στο τραπέζι που κατά τα άλλα είναι διαθέσιμα από άλλους κατασκευαστές οθονών.

Καθώς η Microsoft, η Nintendo και η Valve στοχεύουν να αφήσουν τα παιχνίδια να παίζουν οπουδήποτε, η Sony βαδίζει πιο αργά.

Sony gaming monitor PS5

Ένας άλλος λόγος είναι επειδή η αυξανόμενη εστίαση της Sony στις υπηρεσίες σημαίνει ότι το PS Plus τελικά θα ξεπεράσει την κονσόλα. Το να βάζεις τα παιχνίδια της μπροστά σε περισσότερους ανθρώπους αντί να τα κλειδώνει ως αποκλειστικότητες έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μια ευπρόσδκετη αλλαγή στρατηγικής.

Ωστόσο, η Sony έχει ήδη καθυστερήσει. Το Nintendo’s Switch και το Valve’s Steam Deck μπορούν να παιχτούν οπουδήποτε, και ενώ δεν βλέπετε τη Microsoft να κατασκευάζει gaming monitor (στην πραγματικότητα, αυτός θα ήταν ο κανόνας), έστρεψε την εστίαση της στην ανάπτυξη του Xbox βελτιώνοντας τη συμβατότητα με υπολογιστή και ευθυγραμμίζοντας τις δυνατότητες της στο Cloud. Η χρέωση για να εγγραφεί κάποιος στο Xbox Game Pass, δίνοντας του άμεση πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών από τον καναπέ, το τηλέφωνο ή το γραφείο με μια λογική μηνιαία χρέωση, είναι απίστευτα χαμηλή.

Οι νέες οθόνες παιχνιδιών της Sony βλέπουν την εταιρεία να επεκτείνεται με πολυ πιο περιορισμένο τρόπο. Είναι μεγαλή υπόθεση αφού η Sony νοιαζόταν ιστορικά περισσότερο για να κυριαρχεί στο σαλόνι, όχι στο γραφείο ή όπου αλλού έχετε εγκαταστήσει τον υπολογιστή σας. Αλλά ξεχωρίζει ως περίεργο σε αντίθεση με τη Nintendo, τη Microsoft και τη Valve, οι οποίες πλέον επικεντρώνονται στο να σας προσφέρουν τρόπους να παίξετε τα παιχνίδια σας όπου και αν βρίσκεστε.

Ανεξάρτητα από την επιτυχία του νέου gaming monitor M9 της Sony, είναι ενδιαφέρον να λάβουμε υπόψη ότι αυτή, μια οθόνη 899$ (και ένα μοντέλο 529$ που έρχεται αυτόν τον χειμώνα), είναι η επόμενη μεγάλη κίνηση της Sony για να προσεγγίσει περισσότερους παίκτες. Σίγουρα θα φτάσει σε ορισμένους παίκτες: εκείνους που βλέπουν αξία σε μια οθόνη 27 ιντσών από την αγορά μιας OLED 48 ιντσών ή κάτι μεγαλύτερο με λιγότερο εντυπωσιακές προδιαγραφές για την ίδια τιμή σχεδόν των 1.000$. Αυτό μοιάζει σαν να προσπαθεί η Sony να αξιοποιήσει στο έπακρο (και ενδεχομένως να βελτιώσει) τα ενοχλητικά αλλά τελικά επιλύσιμα ζητήματα στη στρατηγική της για την κονσόλα μέχρι σήμερα.

Για να είμαστε ξακάθαροι, η Sony δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση σε θλιβερό σημείο λόγω του PS5. Πούλησε 17,3 εκατομμύρια κονσόλες από τα τέλη του 2020 μέχρι το τέλος του 2021. Το PS5 έγινε η πρώτη κονσόλα που έσπασε το σερί 33 μηνών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του Nintendo Switch στις ΗΠΑ. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Sony ανακοίνωσε ότι το PS5 των 499 δολαρίων της φέρνει ζημία ανά κονσόλα.

Sony gaming monitor PS5

Η επιχείρηση παιχνιδιών της Sony πήγαινει μια χαρά αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν όμως στοιχεία της επιχείρησης της που πρέπει να βελτιωθούν ώστε η Sony να συναντά καλύτερα τους παίκτες εκεί που βρίσκονται: παντού, παιζόντας σε κάθε συσκευή.

Η νέα πολυεπίπεδη συνδρομή PS Plus της Sony δεν μπορεί επί του παρόντος να ανταγωνιστεί άμεσα την αξία, την απλότητα και την ευρεία διαθεσιμότητα του Xbox Game Pass.

Ενώ η Sony εργάζεται σε αυτό, θα έπρεπε αυτή η πλήρης υπηρεσία παιχνιδιών PS5, να έρθει σε PC, MAC και κινητά το συντομότερο δυνατόν, ίσως η Sony θα μπορούσε απλώς να καθαρίσει τα μηνύματά της, γιατί εκτός από τη χρήση μιας κονσόλας, είναι πολύ μπερδεμένο το πώς μπορείτε και δεν μπορείτε να παίξετε τη μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών κονσόλας της Sony. Προς το παρόν, δημιουργεί μια εφαρμογή Remote Play για PC, MAC και κινητά, αλλά απαιτεί να έχετε ένα PS4 ή PS5 και να είστε στο ίδιο δίκτυο. Στον υπολογιστή, η Sony είναι στην πραγματικότητα στα μισά του δρόμου με την τρέχουσα εφαρμογή PS Plus η οποία σας επιτρέπει να μεταδίδετε παιχνίδια σε υπολογιστή, αλλά υποστηρίζει μόνο το παλαιότερο χειριστήριο DualShock 4, όχι το χειριστήριο PS5 DualSense της Sony. Επιπλέον, τα παιχνίδια PS5 λείπουν εξ ολοκήρου από την εφαρμογή υπολογιστή.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS