ΑρχικήinetUltrahuman: Έξυπνο δαχτυλίδι θα αποκωδικοποιεί τη μεταβολική υγεία

Ultrahuman: Έξυπνο δαχτυλίδι θα αποκωδικοποιεί τη μεταβολική υγεία

Η ινδική πλατφόρμα γυμναστικής, Ultrahuman, λανσάρει ένα έξυπνο δαχτυλίδι για να ενισχύσει την ικανότητά της να παρέχει στους χρήστες της που αγαπούν την τεχνολογία, περισσότερες διορατικές πληροφορίες για το μεταβολισμό τους.

Δείτε επίσης: Έξυπνο δαχτυλίδι εντοπίζει συμπτώματα COVID-19 σε παίκτες του NBA

έξυπνο δαχτυλίδι

Οι αισθητήρες που είναι ενσωματωμένοι στο επερχόμενο Ultrahuman Ring περιλαμβάνουν οθόνες θερμοκρασίας, καρδιακού παλμού και κίνησης, που επιτρέπουν στη συσκευή να παρακολουθεί την ποιότητα ύπνου, τα επίπεδα άγχους και την πυκνότητα δραστηριότητας του χρήστη, σύμφωνα με τον CEO και συνιδρυτή, Mohit Kumar.

Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συνδυασμό με το υπάρχον wearable της εταιρείας, μια υπηρεσία που βασίζεται σε αισθητήρες συνεχούς παρακολούθησης της γλυκόζης (CGM), την οποία ονομάζει «Cyborg», για να εμβαθύνει την ποιότητα των πληροφοριών για τους χρήστες, με τον εντοπισμό της κακής απόκρισης της γλυκόζης, τον κακό βραδινό ύπνο ή τα αυξημένα επίπεδα στρες, αντί να ρίχνει όλη την προσοχή στο τι έφαγε ο χρήστης πριν από την αύξηση του σακχάρου στο αίμα του.

Το Ultrahuman Ring δεν είναι το ίδιο με ένα CGM, αλλά μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομος ιχνηλάτης υγείας, σύμφωνα με τον Kumar. Το έξυπνο δαχτυλίδι φοριέται απλά στο δάχτυλο σε αντίθεση με τις συσκευές CGM.

Δείτε ακόμα: Ο fitness tracker Huawei Band 6 μοιάζει με έξυπνο ρολόι

Η καθαρή, ογκώδης εμφάνιση του δαχτυλιδιού, που διατίθεται σε γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα από τιτάνιο, είναι επίσης πιο πιθανό να αρέσει στους καταναλωτές που αγαπούν τη μόδα.

Ultrahuman

Η υπηρεσία παρακολούθησης μεταβολικής φυσικής κατάστασης της Ultrahuman, πουλά ουσιαστικά ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο για να βοηθήσει τα άτομα να κατανοήσουν τι συμβαίνει με τη βιολογία τους. Η σχετική πρόκληση για τον μέσο χρήστη είναι να ερμηνεύσει έξυπνα τα δεδομένα μεταβλητότητας της γλυκόζης και να τα συνδέσει με συγκεκριμένους παράγοντες τρόπου ζωής έναντι της υπερβολικά απλοϊκής ανάγνωσης των δεδομένων.

Το έξυπνο δαχτυλίδι φαίνεται να έχει σκοπό να συρρικνώσει αυτό το κενό ερμηνείας, επιτρέποντας στην πλατφόρμα της Ultrahuman να παρακολουθεί και να τριγωνοποιεί μια ποικιλία βιοδεικτών για να παρέχει στον χρήστη μια πιο δυνατή ανάγνωση για το τι υπάρχει πίσω από τις κορυφές και τα κατώτατα επίπεδα γλυκόζης.

Δείτε επίσης: Οι καλύτεροι fitness trackers για το 2021

Το Ultrahuman Ring κυκλοφορεί για προπαραγγελία, με την αποστολή να προγραμματίζεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Μέχρι στιγμής, η τιμολόγηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά η εταιρεία είπε ότι θα υπάρχουν δύο επιλογές: Μία (premium) τιμή που θα πληρώνεται μία φορά και μια άλλη (μηνιαία) επιλογή συνδρομής που θα προσφέρεται για ένα χρονικό διάστημα, μετά από το οποίο ο χρήστης θα είναι ελεύθερος να τη σταματήσει εάν θέλει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS