ΑρχικήinetStarlink χρήστες ζητούν να απορριφθεί το Dish Network 5G 12GHz πλάνο

Starlink χρήστες ζητούν να απορριφθεί το Dish Network 5G 12GHz πλάνο

Πολλοί χρήστες του Starlink ζήτησαν την απόρριψη του σχεδίου 5G του Dish Network από την FCC επειδή θα καταστήσει την υπηρεσία άχρηστη.

Το Σαββατοκύριακο, δεκάδες χιλιάδες χρήστες του Starlink προέτρεψαν με τα μηνύματα τους την FCC να απορρίψει το πλάνο 5G από το Dish Network. Κάτι το οποίο η SpaceX ισχυρίζεται ότι θα καταστήσει την υπηρεσία δορυφορικού διαδικτύου της άχρηστη.

Μια αίτηση της SpaceX διαμαρτυρόμενη για το Dish Network είχε ως αποτέλεσμα 70.000 χρήστες Starlink να βομβαρδίσουν την FCC με μηνύματα που παροτρύνουν τη ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ να προστατεύσει το δορυφορικό σύστημα Διαδικτύου.

Δείτε επίσης: Starlink: Έρχεται Internet σε κινούμενα οχήματα, σκάφη και αεροπλάνα

Πριν από μια εβδομάδα, η SpaceX άρχισε να στρατολογεί χρήστες για να υπογράψουν τη διαδικτυακή αναφορά, η οποία υποστηρίζει ότι η πρόταση του Dish Network να χρησιμοποιήσει το radio spectrum 12 GHz για ένα cellular δίκτυο 5G κινδυνεύει να καταστήσει το Starlink «άχρηστο» στις ΗΠΑ.

Starlink χρήστες ζητούν να απορριφθεί το Dish Network 5G 12GHz πλάνο
Starlink χρήστες ζητούν να απορριφθεί το Dish Network 5G 12GHz πλάνο

Μετά από μια μέρα, 3.000 χρήστες του Starlink έστειλαν μηνύματα στην FCC και από τότε, το σύστημα αρχειοθέτησης του πρακτορείου έχει καταγράψει δεκάδες χιλιάδες ακόμη μηνύματα από πελάτες του Starlink. Την περασμένη Παρασκευή, το ηλεκτρονικό σύστημα αρχειοθέτησης της FCC έδειξε 3.309 καταχωρήσεις σχετικά με την πρόταση του Dish Network. Από το πρωί της Τρίτης, το σύστημα αρχειοθέτησης περιέχει 71.292 εγγραφές.

Δεν είναι σαφές πόσες από τις εγγραφές προέρχονται από διπλότυπους χρήστες. Αλλά τα πρώτα 10.000 αποτελέσματα στο σύστημα αρχειοθέτησης είναι γεμάτα μηνύματα από χρήστες του Starlink που καλούν την FCC να απορρίψει το σχέδιο του Dish Network να χρησιμοποιήσει το radio spectrum 12 GHz. Το PCMag προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση σε μηνύματα πέρα από το όριο των 10.000 αποτελεσμάτων, αλλά το ηλεκτρονικό σύστημα της FCC τους έδωσε μόνο ένα σφάλμα.

Δείτε επίσης: Tesla: Τρέιλερ επέκτασης ηλιακής εμβέλειας με Internet SpaceX Starlink

Η διαδικτυακή αναφορά της SpaceX έχει σχεδιαστεί για να στείλει ένα προκαθορισμένο μήνυμα τόσο στην FCC όσο και στους νομοθέτες των ΗΠΑ σχετικά με τον τερματισμό της πρότασης του Dish Network για το radio spectrum 12 GHz. Αυτό διευκολύνει τη βάση χρηστών του Starlink στις Ηνωμένες Πολιτείες να γεμίζει με μηνύματα την FCC. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, πολλοί πελάτες Starlink έγραψαν προσαρμοσμένα μηνύματα μαζί από το προκαθορισμένο μήνυμα.

Starlink χρήστες ζητούν να απορριφθεί το Dish Network 5G 12GHz πλάνο
Starlink χρήστες ζητούν να απορριφθεί το Dish Network 5G 12GHz πλάνο

«Πήραμε πρόσφατα το Starlink και για πρώτη φορά από τότε που αγοράσαμε το σπίτι μας πριν από 20 χρόνια, έχουμε καλή υπηρεσία Διαδικτύου», έγραψε ένας συνδρομητής με το όνομα Dave Michaels. «Εάν αυτός ο κανόνας γίνει αποδεκτός, θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε περισσότερα για μια εμπειρία χαμηλότερης ποιότητας.»

«Δεν μπορώ να κάνω την τρέχουσα δουλειά μου χωρίς πρόσβαση στο Starlink», έγραψε ένας άλλος χρήστης ονόματι Karin Draughn. «Θα αναγκαστώ να μετακομίσω σε άλλο σπίτι ή να εργαστώ από ένα Starbucks 30 λεπτά μακριά, εάν η σύνδεσή μου είναι ασταθής».

Πηγή: pcmag.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS