ΑρχικήinetGurman: Το φθινόπωρο ίσως κυκλοφορήσουν M2 MacBook Pro 14 και 16 ιντσών

Gurman: Το φθινόπωρο ίσως κυκλοφορήσουν M2 MacBook Pro 14 και 16 ιντσών

M2 MacBook Pro
Gurman: Το φθινόπωρο ίσως κυκλοφορήσουν M2 MacBook Pro 14 και 16 ιντσών

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση των MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών, η Apple φέρεται να σχεδιάζει να ενημερώσει αυτές τις συσκευές αυτό το φθινόπωρο. Απαντώντας σε ερώτηση αναγνώστη στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On (μέσω 9to5Mac), ο Mark Gurman του Bloomberg, γνωστός αναλυτής σε θέματα της Apple, είπε ότι η εταιρεία εργάζεται ήδη σε νέες εκδόσεις των MacBook Pro 14 και 16 ιντσών που θα τροφοδοτούνται από το M2 chip.

Δείτε επίσης: Hackers στοχεύουν δημοσιογράφους και οργανισμούς μέσων ενημέρωσης

Σύμφωνα με τον Gurman, ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά των δύο υπολογιστών “πιθανότατα θα παραμείνουν περίπου τα ίδια“, καθώς η Apple επανασχεδίασε τη σειρά μόλις πέρυσι για να προσθέσει φόρτιση MagSafe, περισσότερες θύρες και καλύτερες οθόνες. Η βασική αλλαγή θα είναι η προσθήκη των εκδόσεων M2 των τσιπ M1 Pro και M1 Max που προσφέρει η εταιρεία μέσω των σημερινών μοντέλων της.

Δείτε επίσης: Τα συστήματα VoIP της Elastix παραβιάστηκαν

Apple M2
Gurman: Το φθινόπωρο ίσως κυκλοφορήσουν M2 MacBook Pro 14 και 16 ιντσών

Ο Gurman πιστεύει ότι τα M2 Pro και M2 Max Mac θα επικεντρωθούν στα γραφικά, κάτι που θα μπορούσε να είναι εξαιρετικό για επαγγελματίες χρήστες που πρέπει να εκτελούν πιο απαιτητικές εργασίες με επεξεργασία βίντεο, coding και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: App Store: 84 scammy εφαρμογές χρεώνουν κρυφά χρήστες iPhone

Λέγεται ότι η Apple ελπίζει να κυκλοφορήσει τα νέα MacBook Pro κάποια στιγμή το φθινόπωρο. Όμως, ο Gurman σημειώνει ότι η εταιρεία θα μπορούσε να τα καθυστερήσει μέχρι την άνοιξη του 2023. Δεδομένων των συνεχιζόμενων προκλήσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα, είναι δύσκολο να προβλέψουμε ακριβώς πότε θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων“, είπε ο Gurman. Πέρα από τους νέους Mac υπολογιστές, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει πολλά νέα προϊόντα μέσα στο επόμενο έτος. Σε άλλο πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο, ο Gurman είπε ότι η εταιρεία εργάζεται επίσης σε ένα νέο HomePod και ένα sports Apple Watch.

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS