ΑρχικήinetΤο PlayStation συνεχίζει την επέκταση των esports με την απόκτηση του Repeat.gg

Το PlayStation συνεχίζει την επέκταση των esports με την απόκτηση του Repeat.gg

Το PlayStation συνεχίζει να αυξάνει τις επενδύσεις του στα esports με την εξαγορά της τεχνολογικής πλατφόρμας Repeat.gg.

Δείτε επίσης: Γιατί το PlayStation Store αφαιρεί αγορασμένες ταινίες από λογαριασμούς χρηστών;

Το Repeat.gg φιλοξενεί τουρνουά leaderboard που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα esports πιο προσιτά. Παρακολουθεί την απόδοση των παικτών στα παιχνίδια, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς χωρίς να χρειάζεται να είναι ταυτόχρονα online.

Η εταιρεία έχει φιλοξενήσει πάνω από 100.000 τουρνουά με περισσότερους από 2,3 εκατομμύρια συμμετέχοντες.

“Μαζί με την ταλαντούχα ομάδα του Repeat.gg, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσουμε περισσότερους τρόπους για τους παίκτες να συμμετέχουν σε ανταγωνιστικά παιχνίδια και να επεκτείνουμε το εύρος των προσφορών μας στα esports. Αυτή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού μας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες ενημερώσεις με την κοινότητά μας στο μέλλον” εξήγησε ο Steven Roberts, αντιπρόεδρος του παγκόσμιου ανταγωνιστικού gaming στη Sony Interactive Entertainment.

Δείτε επίσης: Διέρρευσαν τα παιχνίδια PlayStation Plus Essential του Ιουλίου;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Repeat.gg, Aaron Fletcher, πρόσθεσε: “Το Repeat.gg σχεδιάστηκε για να επιτρέπει νέες μορφές τουρνουά που είναι εύκολο να εισαχθούν και μπορούν να κλιμακωθούν σε εκατομμύρια παίκτες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που γίναμε μέλος της ομάδας του PlayStation και συνεργαζόμαστε για να βελτιώσουμε την ποικιλία των εμπειριών τουρνουά που μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες, ανεξάρτητα από το επίπεδο των δεξιοτήτων τους”.

PlayStation

Το Repeat.gg δήλωσε ότι θα συνεχίσει να διαθέτει παιχνίδια σε πλατφόρμες εκτός PlayStation, συμπεριλαμβανομένων κινητών, υπολογιστών και άλλων κονσολών.

Το PlayStation έχει επενδύσει σημαντικά στα esports, παράλληλα με τις συνεχείς επενδύσεις του σε live multiplayer παιχνίδια. Τον Μάρτιο του περασμένου έτους, η Sony Interactive Entertainment έγινε συνιδιοκτήτης του Evo, του διάσημου τουρνουά παιχνιδιών μάχης.

Δείτε επίσης: Sony: Περισσότεροι τίτλοι PlayStation σε PC και mobile μέχρι το 2025

Φιλοξενεί και PlayStation Tournaments, τα οποία περιελάμβαναν 30 παιχνίδια και πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερες από 70 χώρες. Πέρυσι, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια σε έπαθλα σε 8.000 διαγωνισμούς, με 50.000 παίκτες να κέρδισαν κάποια μορφή βραβείου. Φέτος, σχεδιάζει να φιλοξενήσει περισσότερους από 8.000 διαγωνισμούς και αυτή τη στιγμή έχει επτά εκατομμύρια εγγεγραμμένους συμμετέχοντες.

Πηγή πληροφοριών: gamesindustry.biz

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS