ΑρχικήinetElon Musk Tesla: Το Cybertruck θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2023

Elon Musk Tesla: Το Cybertruck θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2023

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Cybertruck της στα μέσα του 2023. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αν κρίνουμε από προηγούμενες αναβολές.

Cybertruck 2023

Σε μια συνομιλία με επενδυτές την Τετάρτη, ο Elon Musk είπε ότι η Tesla ήταν πολύ ενθουσιασμένη με το Cybertruck και δήλωσε ότι μπορεί να είναι το “καλύτερο προϊόν που έχει φτιάξει ποτέ η εταιρεία“. Η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων αποκάλυψε το 2019 το Cybertruck. Ο Musk είχε περιγράψει το Cybertruck ως “ένα τεθωρακισμένο όχημα από το μέλλον” και είχε ενθουσιάσει τους απανταχού φαν της Tesla. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας παρέμενε ένα μυστήριο, καθώς η εταιρεία άλλαξε επανειλημμένα τις αναμενόμενες ημερομηνίες παραγωγής. Μέχρι τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η εταιρεία έλεγε ότι το Cybertruck θα κυκλοφορούσε το 2022. Στη συνέχεια, όμως, αφαίρεσε αυτήν την ημερομηνία από τον ιστότοπό της.

Δείτε επίσης: Τα παιχνίδια Steam έρχονται σύντομα στα αυτοκίνητα της Tesla

Ακόμα αναμένουμε να είμαστε στην παραγωγή με το Cybertruck στα μέσα του επόμενου έτους“, δήλωσε ο Musk την Τετάρτη. “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό το προϊόν. Ίσως είναι πραγματικά το καλύτερο προϊόν μας“.

Η Tesla σχεδιάζει να παράγει το Cybertruck στο Gigafactory της στο Ώστιν του Τέξας και ο Elon Musk εξήγησε ότι η εταιρεία εργάζεται για την προετοιμασία του για παραγωγή. Είπε ακόμα ότι το ιδιαίτερο αυτό ηλεκτρικό όχημα θα ωφεληθεί από όλα αυτά που έχει μάθει η Tesla σχετικά με την αυξημένη απόδοση στην κατασκευή.

Δείτε επίσης: Η Panasonic θέλει να αυξήσει την χωρητικότητα μπαταριών της Tesla

Θα φέρουμε ένα άλλο επίπεδο απλότητας και βελτιώσεων στην κατασκευή του Cybertruck και μελλοντικών προϊόντων για τα οποία δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε τώρα“, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla.

Tesla Cybertruck Elon Musk

Η Tesla δεν έχει ανακοινώσει δημόσια πόσες κρατήσεις έχει λάβει για το Cybertruck, αν και οι fans έχουν κάνει κάποιους υπολογισμούς και πιστεύουν ότι είναι πάνω από ένα εκατομμύριο.

Τον Μάιο, η εταιρεία σταμάτησε να κάνει κρατήσεις για το Cybertruck στην Ευρώπη και την Ασία και προς το παρόν δέχεται μόνο κρατήσεις από πελάτες στη Βόρεια Αμερική. Εκείνη την εποχή, ο Musk είπε ότι η Tesla είχε περισσότερες παραγγελίες για Cybertrucks από όσες θα μπορούσε να εκπληρώσει “για τρία χρόνια μετά την έναρξη της παραγωγής”.

Δείτε επίσης: Tesla ΗΠΑ: Non-Tesla EVs θα μπορούν σύντομα να χρησιμοποιούν το δίκτυο Supercharger

Η ανακοίνωση του Elon Musk σχετικά με την κυκλοφορία του Cybertruck το 2023, είναι σίγουρα ένα καλό νέο που θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή από τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου της Tesla, που ανακοινώθηκαν επίσης την Τετάρτη, και αποκάλυψαν ότι η εταιρεία είχε δει μείωση στα κέρδη για πρώτη φορά σε πάνω από ένα χρόνο.

Πηγή: gizmodo.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS