ΑρχικήUpdatesΤο νέο shortcut του Google Photos καθιστά εύκολη την εύρεση των screenshot...

Το νέο shortcut του Google Photos καθιστά εύκολη την εύρεση των screenshot σας

Το Google Photos έχει ένα νέο shortcut που κάνει την εύρεση των screenshots σας λιγότερο πονοκέφαλο. Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής στο Android σάς επιτρέπει πλέον να ανοίγετε το φάκελο στιγμιότυπων οθόνης απευθείας από την αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας.

Δείτε επίσης: Η Google προσθέτει ξανά την ενότητα αδειών εφαρμογής στο Play Store μετά την κατάργησή της

Google Photos

Η εφαρμογή Google Photos εμφανίζει τώρα μια συντόμευση όταν πατάτε παρατεταμένα το εικονίδιο της στην αρχική σας οθόνη. Η νέα ενημέρωση αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Google να κάνει την εφαρμογή πολύ πιο εύκολη στην πλοήγηση σε σχέση με το παρελθόν.

Πιο ουσιαστικά, η νέα συντόμευση παρέχει την πιο γρήγορη μέθοδο απόκτησης πρόσβασης στο φάκελο των screenshot σας χωρίς να χρειάζεται να αναζητάτε για ώρα τον σωστό φάκελο. Κυκλοφορεί τώρα σε τηλέφωνα Android με έκδοση εφαρμογής 5.97.

Δείτε επίσης: Google: Μπλόκαρε τον ιστότοπο της μεγαλύτερης εταιρείας υπολογιστών ως «επιβλαβή»

Απλώς πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Google Photos για να εμφανιστεί ένα μενού επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας “view screenshots” ή απελευθέρωση χώρου. Μια τρίτη επιλογή, “I’m feeling lucky”, σας επιτρέπει να αναζητήσετε συγκεκριμένα snaps με βάση την τοποθεσία. Ο φάκελος με τα screenshot εκκινείται πατώντας στην αντίστοιχη συντόμευση.

Εάν ανοίγετε συχνά το φάκελο με τα screenshot, οι Google Photos έχουν ένα άλλο κόλπο: μπορείτε να σύρετε το shortcut έξω από το μενού και να την τοποθετήσετε οπουδήποτε στην οθόνη. Αυτό δίνει στο screenshot shortcut τον δικό του αποκλειστικό χώρο, εξαλείφοντας την ανάγκη να πατάτε παρατεταμένα κάθε φορά που θέλετε να προβάλετε τα screenshots σας.

Η νέα λειτουργικότητα είναι παρόμοια με το κουμπί συντόμευσης που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του Photos αφού τραβήξετε νέα screenshots. Όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας τεράστιας ενημέρωσης που κυκλοφόρησε στην εφαρμογή νωρίτερα μέσα στην χρονιά με σκοπό να διατηρήσει τη βιβλιοθήκη σας καθαρή και οργανωμένη.

Δείτε επίσης: Google Pixel 6a review: Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του

Συμπληρώνει επίσης τις πρόσφατες αλλαγές στην εφαρμογή με στόχο τη βελτίωση των δυνατοτήτων αναζήτησής της. Στα τέλη του περασμένου έτους, το Google Photos πρόσθεσε μια λειτουργία που διευκολύνει την εύρεση παρόμοιων φωτογραφιών που τραβήχτηκαν σε διαφορετικές ώρες και τοποθεσίες. Πρόσφατα, η υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών επέτρεψε τη γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά ενεργειών της κατά την επιλογή μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε ένα αρχείο.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS