ΑρχικήinetΤο Microsoft Outlook κολλάει όταν διαβάζει email αποδείξεων Uber

Το Microsoft Outlook κολλάει όταν διαβάζει email αποδείξεων Uber

Η Microsoft λέει ότι το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook, κολλάει κατά το άνοιγμα και την ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποδείξεων Uber.

Δείτε επίσης: Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook σε desktop, Android, iOS;

Microsoft Outlook

Όταν ανοίγετε, απαντάτε ή προωθείτε ορισμένα email που περιλαμβάνουν σύνθετους πίνακες, το Outlook σταματά να ανταποκρίνεται“, εξηγεί η εταιρεία σε ένα έγγραφο υποστήριξης.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα ίδια περιεχόμενα πίνακα θα κάνουν επίσης την εφαρμογή Microsoft Word να σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Ενώ το γνωστό ζήτημα επηρεάζει τους πελάτες του Microsoft 365 στην έκδοση τρέχοντος καναλιού 2206 έκδοση 15330.20196 και μεταγενέστερη, μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει δυσλειτουργία στις τρέχουσες εκδόσεις Beta και Τρέχουσα προεπισκόπηση καναλιού.

Η ομάδα του Microsoft Word έχει ήδη αναπτύξει μια επιδιόρθωση που θα κυκλοφορήσει σύντομα στους πελάτες του καναλιού Beta, αφού υποβληθεί σε επαλήθευση.

Η Microsoft πρόσθεσε ότι οι πελάτες που χρησιμοποιούν εκδόσεις του Outlook στο Τρέχον κανάλι θα λάβουν την επιδιόρθωση ως μέρος της ενημέρωσης κώδικα αυτού του μήνα, στις 9 Αυγούστου 2022.

Για πελάτες που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να αρχίσει να κυκλοφορεί η επιδιόρθωση, η Microsoft παρέχει επίσης μια λύση που απαιτεί να επιστρέψουν σε μια έκδοση που δεν επηρεάζεται από αυτό το γνωστό ζήτημα.

Δείτε ακόμα: Πώς να ενεργοποιήσετε το Dark Mode στο Microsoft Outlook;

κολλάει Uber

Για να επαναφέρετε την εγκατάσταση του Office σε παλαιότερη έκδοση ως λύση για αυτό το ζήτημα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

Ανοίξτε μια γραμμή εντολών σε περιβάλλον διαχειριστή

Πληκτρολογήστε ή επικολλήστε τις δύο εντολές στο παράθυρο της γραμμής εντολών και πατήστε Enter μετά από κάθε μία.

cd %programfiles%\Common Files\Microsoft Shared\ClickToRun

officec2rclient.exe /update user updatetoversion=16.0.15225.20288

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft αντιμετώπισε ένα άλλο ζήτημα στο Outlook Search, που δεν εμφανίζει πρόσφατα email σε συστήματα Windows 11 σε εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή.

Οι μόνοι πελάτες που επηρεάστηκαν ήταν αυτοί που χρησιμοποιούν λογαριασμούς POP, IMAP και εκτός σύνδεσης Exchange που χρησιμοποιούν την τοπική υπηρεσία Αναζήτησης των Windows για την ευρετηρίαση email.

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Νέος τρόπος σύνθεσης μηνυμάτων εν κινήσει

Τον Ιανουάριο, η εταιρεία διόρθωσε επίσης ζητήματα αναζήτησης του Outlook που προκλήθηκαν από ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10 που κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του 2021 και αργότερα.

Τον Δεκέμβριο, οι χρήστες αντιμετώπισαν επίσης προβλήματα αναζήτησης στο Outlook για Microsoft 365, Outlook 2019 και Outlook 2016 μετά την αναβάθμιση σε Windows 11.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS