ΑρχικήinetApple event 7 Σεπτεμβρίου: Αναμένεται ανακοίνωση του iPhone 14

Apple event 7 Σεπτεμβρίου: Αναμένεται ανακοίνωση του iPhone 14

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα event την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα, στις 7 του μήνα στις 13.00. ET, όπου αναμένεται να ανακοινώσει την κυκλοφορία των νέων iPhone 14.

Apple event 7 Σεπτεμβρίου

Το event θα μεταδοθεί (streaming) στο επίσημο site της Apple. Η εταιρεία έχει υιοθετήσει τη συγκεκριμένη μέθοδο με τις εικονικές εκδηλώσεις από την έναρξη της πανδημίας Covid το 2020, όταν η πραγματοποίηση συναντήσεων δεν ήταν εύκολη. Το τωρινό event, όμως, θα μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος και στο campus της Apple στο Cupertino, στην Καλιφόρνια.

Δείτε επίσης: Υπάλληλοι της Apple απαντούν στην εντολή για δια ζώσης εργασία

Όπως είπαμε και παραπάνω, αναμένεται ότι στο event στις 7 Σεπτεμβρίου, η Apple θα ανακοινώσει τη νέα σειρά iPhone. Λέγεται, επίσης, ότι θα μπορούσε να ανακοινώσει νέα μοντέλα Apple Watch και AirPods. Η εταιρεία φέρεται να ετοιμάζει και νέα μοντέλα Mac και iPad, αλλά μερικές φορές αυτά ανακοινώνονται σε ξεχωριστή εκδήλωση που γίνεται συνήθως τον Οκτώβριο.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone που πιθανότατα θα ονομάζονται iPhone 14 (iPhone 14 6,1 ιντσών, iPhone Max 6,7 ιντσών, iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών). Τα νέα τηλέφωνα θα έρθουν με βελτιωμένες κάμερες και οι πιο ακριβές εκδόσεις iPhone 14 Pro θα μπορούσαν να έχουν μικρότερο cutout στο επάνω μέρος της οθόνης, διαφορετικό από το κλασικό “notch” που έχουν τα τωρινά iPhone. Επιπλέον τα iPhone 14 μπορεί να έχουν οθόνες always-on.

Δείτε επίσης: Τα VPN για τα iOS είναι κατεστραμμένα και η Apple το ξέρει

Apple event iPhone 14

Μετά την ανακοίνωση των τηλεφώνων, οι αναλυτές θα παρακολουθούν στενά τις τιμές της νέας σειράς iPhone της Apple για να δουν εάν η εταιρεία έχει προχωρήσει σε αυξήσεις λόγω των προβλημάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού και λόγω του υψηλού πληθωρισμού.

Κάποιοι πιστεύουν ότι στο event στις 7 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθούν και νέα μοντέλα Apple Watch, που πιθανότατα ονομάζονται Series 8. Το Bloomberg είπε τον Ιούλιο ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και μια πιο ακριβή και ανθεκτική έκδοση “pro“. Αναφορές που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς λένε ότι η Apple θα μπορούσε να συμπεριλάβει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος στα μοντέλα του τρέχοντος έτους.

Δείτε επίσης: Apple: Επιδιορθώνει 2 ευπάθειες zero-day σε iPhones και Mac

Ας μην κάνουμε άλλες υποθέσεις όμως. Μερικές μόνο ημέρες έμειναν μέχρι την εκδήλωση. Τότε θα μάθουμε όσα θα παρουσιάσει πραγματικά η Apple!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία κυκλοφορεί συνήθως και τη νέα έκδοση του iOS για iPhone μετά το event του Σεπτεμβρίου.

Πηγή: www.cnbc.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS