ΑρχικήGamingGamescom 2022: Ποια είναι τα νέα games που ανακοινώθηκαν

Gamescom 2022: Ποια είναι τα νέα games που ανακοινώθηκαν

Το Gamescom είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια της χρονιάς και το συνέδριο του 2022 δεν ήταν πολύ διαφορετικό. Αν και δεν υπήρχαν μεγάλες ανακοινώσεις, είχαμε αποκαλύψεις και ενημερώσεις για μερικά πραγματικά συναρπαστικά games όπως το Dead Island 2, το Gotham Knights, το Hogwarts Legacy, το Sonic Frontiers, το The Callisto Protocol και άλλα.

Gamescom 2022: Οι μεγαλύτερες ανακοινώσεις, trailer και previews
Gamescom 2022: Οι μεγαλύτερες ανακοινώσεις, trailer και previews

Το Gamescom 2022 ξεκίνησε το πολυήμερο show του με το Opening Night Live και (και το IGN!) συνέχισε να αποκαλύπτει μεγάλα νέα και previews από το showfloor καθώς περνούσαν οι μέρες. Για να διασφαλίσουμε ότι δεν χάσατε καμία από τις μεγαλύτερες στιγμές από τo Gamescom 2022, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ανακοινώσεις, τρέιλερ και previews παρακάτω για να τις δείτε σε ένα βολικό μέρος.

Δείτε επίσης: Xbox: Ο Phil Spencer βλέπει θετικά την χρήση NFT στο gaming

Το Dead Island 2 αποκτά νέο τρέιλερ, 8 χρόνια μετά το τελευταίο

Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, το Dead Island 2 επιτέλους αποκαλύφθηκε ξανά με ένα νέο τρέιλερ και την είδηση ​​ότι θα κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου 2023. Στο κινηματογραφικό τρέιλερ πρωταγωνιστούσε ο Jacob, ένας από τους έξι playable χαρακτήρες και τον έδειξε να σκοτώνει ανοίγοντας τον δρόμο του προς στο Λος Άντζελες με ένα όπλο και ένα κατάνα.

Sonic Frontiers: Νέο trailer αποκαλύπτει περισσότερα από την ιστορία, επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Gamescom Opening Night Live όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι το Sonic Frontiers θα επιταχύνει την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 8 Νοεμβρίου, αλλά μοιράστηκε επίσης ένα νέο τρέιλερ που δείχνει τον Sonic να τρέχει σε διάφορα περιβάλλοντα, μερικούς μυστηριώδεις νέους χαρακτήρες και ακόμη και μια γεύση από την Amy.

Το Gotham Knights έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, θα περιλαμβάνει τους Harley Quinn και Clayface ως κακούς

Το επερχόμενο ταξίδι μας στην πόλη Gotham έρχεται πιο κοντά καθώς το Gamescom Opening Night Live αποκάλυψε ότι το Gotham Knights θα κυκλοφορήσει πλέον στις 21 Οκτωβρίου 2022. Το τρέιλερ που βοήθησε στην κοινοποίηση των ειδήσεων επιβεβαίωσε επίσης ότι η Harley Quinn και ο Clayface θα εμφανίζονται ως κυρίως κακοί μαζί με τον Mr. Freeze, τον Penguin και το Court of Owls.

Hogwarts Legacy: Νέο Trailer δείχνει το Slytherin, Μαύρη μαγεία και Ζόμπι

Μετά την καθυστέρησή του, το Hogwarts Legacy απέκτησε ένα νέο τρέιλερ στο Gamescom Opening Night Live που περιλαμβάνει μια νέα ματιά στο gameplay, μαθητές που σκάβουν στο παρελθόν του Salazar Slytherin και μια ελαφρώς τρομακτική επιλογή που περιλαμβάνει την κατάρα βασανιστηρίων Crucio.

Δείτε επίσης: Η beta του Call of Duty: Modern Warfare II έρχεται τον άλλο μήνα

Το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού The Callisto Protocol είναι ένα Gorefest

Το The Callisto Protocol απέκτησε ένα νέο τρέιλερ στο Gamescom Opening Night Live και μπορεί πραγματικά να περιγραφεί μόνο ως ένα gorefest. Εκτός από το να βλέπουμε εχθρούς να σπρώχνονται προς περίεργες μηχανές που μοιάζουν με μύλους κρέατος και έναν θανατηφόρο περιστρεφόμενο γιγαντιαίο ανεμιστήρα στο τέλος μιας μεγάλης νεροτσουλήθρας που μοιάζει με αποχέτευση, μας δόθηκε επίσης μια γεύση από το νέο mutations mechanic. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ορισμένοι εχθροί έχουν πλοκάμια που βγαίνουν από μέσα τους και αν δεν τους σκοτώσετε αρκετά γρήγορα, θα μεταλλαχθούν και θα γίνουν ακόμα πιο ισχυροί.

Το DualSense Edge controller αποκαλύφθηκε στο Gamescom Opening Night Live

Η Sony ανακοίνωσε επιτέλους την απάντησή της προς το Xbox Elite Controller της Microsoft με το DualSense Edge, ένα ασύρματο PS5 controller υψηλής ποιότητας που διαθέτει προσαρμόσιμα χειριστήρια, δυνατότητα αποθήκευσης πολλαπλών προφίλ, stick caps που μπορείτε να αλλάξετε, κουμπιά από πίσω και πολλά άλλα.

Forspoken Gameplay Overview Trailer παρουσιάζει combat, exploration και τις μαγικές ικανότητες του Frey

Ένα νέο gameplay overview trailer Forspoken κυκλοφόρησε στο Gamescom Opening Night Live και παρουσιάζει τo combat, τo exploration και τις μαγικές ικανότητες του Frey. Μιλώντας για ικανότητες, το Forspoken θα περιλαμβάνει πάνω από 100 spells και abilities και θα σας βαθμολογήσει ακόμη και για το πώς τα πάτε με ένα σύνθετο σύστημα βαθμολόγησης τύπου Devil May Cry.

Το Where the Winds Μeet είναι σαν το Ghost of Tsushima στη μεσαιωνική Κίνα

Η Developer Everstone Games αποκάλυψε το νέο open-world RPG της στο Gamescom 2022, Where the Winds Meet που μοιάζει πολύ με το Ghost of Tsushima στη Μεσαιωνική Κίνα. Διαδραματίζεται στην όμορφη περίοδο των Ten Kingdoms στο τέλος της δυναστείας των Southern Tang και ο κύριος χαρακτήρας του game φαίνεται να είναι ένας μυστηριώδης ξιφομάχος που θα έχει την αποστολή να επιβιώσει σε αυτή την ταραχώδη εποχή.

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS