ΑρχικήUpdatesΤο Xbox ανανεώνει την οθόνη "My Games & Apps"

Το Xbox ανανεώνει την οθόνη “My Games & Apps”

Εάν συμμετέχετε στο Alpha Skip-Ahead ring του προγράμματος Xbox Insider, πιθανόν να παρατηρήσατε το Σαββατοκύριακο ότι λάβατε μια ολοκαίνουργια οθόνη “My Games & Apps” στην κονσόλα σας και αυτό συμβαίνει επειδή ανανεώνεται!

xbox

Δείτε επίσης: Xbox: Ο Phil Spencer βλέπει θετικά την χρήση NFT στο gaming

Η Microsoft λέει ότι πρόκειται για μια “νέα εμπειρία πλήρους βιβλιοθήκης”, με σκοπό να “εξορθολογίσει την πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια που έχετε πρόσβαση να εγκαταστήσετε και να παίξετε σε μία προβολή, χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε ποια συγκεκριμένη συνδρομή ή αγορά σας παρέχει αυτήν την πρόσβαση. ” Ακολουθεί μια ματιά στο νέο design:

Κάθε tab section έχει ένα design με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, η πλήρης λίστα “owned games” δεν χρειάζεται ακριβώς να εμφανίζει φίλτρα “recent additions” ή “leaving soon”, κάτι που είναι ακριβώς αυτό που διαθέτει η καρτέλα Xbox Game Pass. Εξακολουθείτε να έχετε τα κανονικά φίλτρα όπως προηγουμένως, με τη δυνατότητα να αλλάξετε τα μεγέθη των πλακιδίων για να χωρέσουν περισσότερο περιεχόμενο σε μία οθόνη.

Δείτε επίσης: Xbox: Διευκολύνει την αναγνώριση των παιχνιδιών που επιτρέπεται να παίζετε

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, αυτή η νέα εμπειρία My Games & Apps είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για τους Alpha Skip-Ahead Insiders, αλλά υποθέτουμε ότι θα κυκλοφορήσει και σε άλλα rings σύντομα, ακολουθούμενη από δημόσια κυκλοφορία τις επόμενες εβδομάδες/μήνες.

Δείτε επίσης: Xbox Series X/S update: Θα επιταχύνει τον χρόνο εκκίνησης

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ρύθμισης περισσότερων χρόνων αυτόματου τερματισμού λειτουργίας, με δυνατότητα απενεργοποίησης της κονσόλας σας μετά από 10, 15, 20, 25, 30 ή 45 λεπτά αδράνειας. Και πάλι, αυτό είναι αποκλειστικά για το ring Alpha-Skip Ahead – τουλάχιστον προς το παρόν.

Πηγή πληροφοριών: purexbox.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS