ΑρχικήinetΤο Instagram ψάχνει τρόπους για να μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα το feed...

Το Instagram ψάχνει τρόπους για να μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα το feed σας

Αφού βομβάρδισε τα feeds των ανθρώπων με ανεπιθύμητο περιεχόμενο, το Instagram συνειδητοποίησε το λάθος του. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δοκιμάζει τρόπους με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να έχουν περισσότερο έλεγχο σε ό,τι εμφανίζεται στη σελίδα Explore και στο κανονικό τους feed, ενημερώνοντας την εφαρμογή για όσα δεν θέλουν να δουν.

Δείτε επίσης: Meta: Μπορείτε να δημοσιεύετε τα NFTs σας σε Facebook και Instagram

Instagram: Όλοι οι χρήστες μπορούν να επισημαίνουν προϊόντα στα post τους

Το Instagram δοκιμάζει δύο νέα χαρακτηριστικά, καθώς και τονίζει τα ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά που μπορούν να διαμορφώσουν καλύτερα το timeline κάποιου, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη. Το πρώτο εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να επισημάνουν πολλές αναρτήσεις στη σελίδα Explore ως “Not Interested”, κάτι που αφαιρεί αυτόματα τις αναρτήσεις και αποφεύγει να εμφανίζει παρόμοιες στο μέλλον. Η πλατφόρμα δοκιμάζει επίσης ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να σταματήσουν να βλέπουν προτεινόμενο περιεχόμενο με συγκεκριμένες λέξεις, φράσεις, emoji, λεζάντες και hashtags που έχουν προσθέσει σε μια λίστα στον λογαριασμό τους.

Δείτε επίσης: Instagram: Update των φίλτρων ευαίσθητου περιεχομένου για εφήβους

Η εταιρεία τόνισε επίσης ορισμένα χαρακτηριστικά που βρίσκονται ήδη στην πλατφόρμα που βοηθούν τους χρήστες να βλέπουν περισσότερα από αυτά που τους αρέσει να εμφανίζονται στις οθόνες τους. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν το εργαλείο “favorites” που σας επιτρέπει να προσθέσετε συγκεκριμένους λογαριασμούς σε μια λίστα που δίνει προτεραιότητα στις αναρτήσεις τους ή σας επιτρέπει να προβάλετε μια ροή πολυπόθητου περιεχομένου. Υπάρχει επίσης η λειτουργία “Following” που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν μόνο περιεχόμενο που δημοσιεύεται από λογαριασμούς που ακολουθούν με χρονολογική σειρά. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης διαθέτει και μια δυνατότητα αναβολής προτεινόμενων αναρτήσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν ένα διάλειμμα 30 ημερών από το ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Instagram: Οι χρήστες θα κοινοποιούν posts/Reels άλλων μέσω QR code

Το Instagram έχει αλλάξει το feed του με τρόπους που μιμούνται τον αντίπαλό του TikTok. Αλλά οι αλλαγές ώθησαν τους χρήστες της πλατφόρμας να μιλήσουν για το πόσο μισούν το νέο Instagram. Και ξέρετε ότι τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα όταν ένα από τα πιο δημοφιλή άτομα στο Instagram, η Kylie Jenner, παρακάλεσε να επιστρέψει το παλιό Instagram. Η γνώμη της Jenner στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αρκετά σημαντική, καθώς όταν δημοσιεύσε ένα tweet διαμαρτυρόμενη για τη νέα διάταξη του Snapchat το 2018, η εταιρεία έχασε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri απάντησε στις ανησυχίες σχετικά με το νέο feed της πλατφόρμας λέγοντας ότι η εταιρεία πειραματίζεται με διαφορετικές αλλαγές στην εφαρμογή. Αλλά ξεκαθάρισε επίσης ότι ενώ λατρεύει τις φωτογραφίες στο Instagram, βλέπει το μέλλον της πλατφόρμας να κλίνει περισσότερο στο βίντεο.

Πηγή πληροφοριών: gizmodo.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS