ΑρχικήsecurityΕπίσημη ανακοίνωση της Interworks cloud σχετικά με την κυβερνοεπίθεση

Επίσημη ανακοίνωση της Interworks cloud σχετικά με την κυβερνοεπίθεση

Την Δευτέρα το SecNews αποκάλυψε ότι τα συστήματα της Interworks cloud βρέθηκαν εκτός λειτουργίας εξαιτίας κυβερνοεπίθεσης μεγάλης κλίμακας που δέχτηκε η εταιρεία. Η Interworks cloud σε επίσημη ανακοίνωση της δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με περιστατικό ασφαλείας. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

Περισσότερα σχετικά με την επίθεση εδώ: Interworks cloud Κυβερνοεπίθεση στον cloud πάροχο; [updated]

Επίσημη ανακοίνωση της Interworks cloud σχετικά με την κυβερνοεπίθεση

Θεσσαλονίκη, 30/8/2022 – To κέντρο cloud υποδομών της interworks.cloud στη Θεσσαλονίκη, έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 28/8/2022. Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό, κινητοποιήθηκε άμεσα το σύνολο των στελεχών και του προσωπικού της εταιρίας και ξεκίνησε επίσης άμεσα η προσπάθεια αποκατάστασης της λειτουργίας των συστημάτων και της ανάκτησης δεδομένων.

Οι συνεργάτες μας και το κοινό, έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για τις εξελίξεις από τη σελίδα interworks.cloud Services Status, η οποία επικαιροποιείται δυναμικά.

Η εταιρία, στις 24/7 ενέργειές της, πλαισιώνεται από εξειδικεύμενους εξωτερικούς εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και τις Η.Π.Α., ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και οι απαιτούμενες για παρόμοια περιστατικά ενημερώσεις στις αρμόδιες αρχές.

Η interwοrks.cloud θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή της συγγνώμη για οποιαδήποτε ανησυχία ή ταλαιπωρία έχει προκύψει από αυτό το περιστατικό, και τις θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη και την κατανόηση.

Τέλος, θέλουμε να επιβεβαιώσουμε και να τονίσουμε ότι η διανομή των Microsoft Cloud Services (CSP) δεν έχει επηρεαστεί.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS