ΑρχικήUpdatesΤο Twitter επιτέλους λανσάρει το κουμπί επεξεργασίας

Το Twitter επιτέλους λανσάρει το κουμπί επεξεργασίας

Η Twitter Inc. λανσάρει ένα κουμπί επεξεργασίας για πρώτη φορά, μετά από χρόνια συζητήσεων τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά για το εάν μια τέτοια δυνατότητα θα ήταν καλή ιδέα για την πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Cybersecurity expert: 8 στα 10 Twitter accounts είναι ψεύτικα

Twitter κουμπί επεξεργασίας

Δείτε επίσης: Το Twitter Circle είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους

Η δυνατότητα επεξεργασίας θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε χρήστες που πληρώνουν 4,99 $ το μήνα για μια συνδρομή στο Twitter Blue. Το Edit Tweet, όπως θα ονομάζεται το χαρακτηριστικό, θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αλλαγές στο tweet τους για έως και 30 λεπτά μετά την αρχική δημοσίευσή του. Τα tweets που επεξεργάζονται θα φέρουν ένα tag και οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κλικ στο tag για να δουν προηγούμενες εκδόσεις της ανάρτησης.

Η εταιρεία δοκιμάζει το κουμπί επεξεργασίας με μια μικρή ομάδα χρηστών με την ελπίδα να επιλύσει γρήγορα πιθανά προβλήματα, έγραψε η εταιρεία σε μια ανάρτηση. Στη συνέχεια, το κουμπί επεξεργασίας θα κυκλοφορήσει στους χρήστες του Twitter Blue τις επόμενες εβδομάδες.

Το Twitter έχει συζητήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός κουμπιού επεξεργασίας για χρόνια, με ορισμένους να ανησυχούν ότι θα γίνει κατάχρηση από άτομα που ελπίζουν το tweet τους να γίνει viral.

Δείτε επίσης: Twitter down: Χρήστες αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα

Αυτό το θέμα είχε συζητηθεί αρκετά, όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Inc., Elon Musk, ζήτησε από τους ακόλουθούς του να πουν αν ήθελαν ένα κουμπί επεξεργασίας. Η πλειοψηφία όσων ψήφισαν είπε ναι. Το Twitter επιβεβαίωσε γρήγορα ότι δοκίμαζε ήδη το χαρακτηριστικό εσωτερικά και σε μια προφανή προσπάθεια να αποστασιοποιήσει το project από την επιρροή του Musk, ξεκαθάρισε ότι είχε ξεκινήσει να δουλεύει σε ένα κουμπί επεξεργασίας πριν από τη δημοσκόπηση του Musk.

Πηγή πληροφοριών: bloomberg.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS