ΑρχικήGamingAssassin’s Creed Mirage: Αποκαλύπτεται μετά από διαρροές

Assassin’s Creed Mirage: Αποκαλύπτεται μετά από διαρροές

Ένα artwork από το φημολογούμενο Assassin’s Creed Mirage φάνηκε να διέρρευσε χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να αποκαλύψει το παιχνίδι η Ubisoft.

Σήμερα το πρωί, η Ubisoft επιβεβαίωσε τελικά ότι το Assassin’s Creed Mirage είναι πραγματικό, ίσως νωρίτερα από ό,τι είχε σκοπό να κάνει την επίσημη αποκάλυψη.

Αργά χθες, ένα artwork που φαινόταν να σχετίζεται με μια επερχόμενη είσοδο στη μακροχρόνια σειρά stealth-action της Ubisoft εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Έχοντας ένα λογότυπο που λέει «Assassin’s Creed Mirage», απεικονίζει μια φιγούρα με λευκή κουκούλα να κοιτάζει κάτω προς μια σκιερή μορφή που κρατά ένα κυρτό σπαθί. Το ακριβές context δεν είναι σαφές, αλλά είναι πιθανό η εικόνα που διέρρευσε να συνδέεται με μελλοντικό DLC που έχει προγραμματιστεί για το παιχνίδι που μόλις ανακοινώθηκε.

Assassin’s Creed Mirage: Αποκαλύπτεται μετά από διαρροές
Assassin’s Creed Mirage: Αποκαλύπτεται μετά από διαρροές

Το Assassin’s Creed Mirage, με την κωδική ονομασία Rift, είναι η συνέχεια του Valhalla του 2020 με θέμα τους Βίκινγκς. Τοποθετημένο στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα και αρχικά σχεδιασμένο ως επέκταση στο Valhalla, το Mirage θα βάλει τον δεύτερο χαρακτήρα του Valhalla, τον Basim Ibn Ishaq στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα παρουσιάσει έναν πιο μικρό κόσμο για εξερεύνηση και θα επικεντρωθεί κυρίως στο stealth gameplay.

Δείτε επίσης: Hangar 13: Το καινούριο παιχνίδι Mafia είναι υπό ανάπτυξη

Πολλές από αυτές τις λεπτομέρειες είχαν ήδη αποκαλυφθεί από τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Jason Schreier τον Φεβρουάριο, με τον Schreier να ισχυρίζεται ότι το Assassin’s Creed Mirage θα βγει κάποια στιγμή την άνοιξη του 2023. Τώρα, μεταξύ της εικόνας που διέρρευσε και του επίσημου tweet της Ubisoft, έχουμε μια πρώτη ματιά στο Mirage.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παραπάνω εικόνες, το Assassin’s Creed Mirage artwork που διέρρευσε δείχνει τον κουκουλοφόρο δολοφόνο μας εξοπλισμένο με ένα κοντό σπαθί και την iconic κρυφή λεπίδα. Στέκεται σε κάτι που φαίνεται να είναι μια αμμώδης κρύπτη και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει κάποιον με ένα κυρτό σπαθί. Πάνω από μια από τις εικόνες είναι γραμμένο το κείμενο «The Forty Thieves Quest», το οποίο αναφέρεται σε έναν μύθο της Μέσης Ανατολής για έναν πρίγκιπα που εκδικείται τους Μογγόλους εισβολείς.

Το στυλ της εικόνας που διέρρευσε είναι πανομοιότυπο με το στυλ που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν η Ubisoft για διαφημιστικά artworks που συνδέονται με DLC σε άλλα παιχνίδια Assassin’s Creed, όπως το The Legacy of Beowulf του Valhalla. Είναι το είδος της εικόνας που θα βλέπατε να διαφημίζει add-on περιεχόμενο ενός παιχνιδιού στην επίσημη σελίδα καταστήματος της Ubisoft.

Assassin’s Creed Mirage: Αποκαλύπτεται μετά από διαρροές
Assassin’s Creed Mirage: Αποκαλύπτεται μετά από διαρροές

Δείτε επίσης: Gamescom 2022: Ποια είναι τα νέα games που ανακοινώθηκαν

Κάποιοι πιστεύουν ότι η ίδια η Ubisoft διέρρευσε κατά λάθος το artwork μέσω του καταστήματός της. Από την άλλη πλευρά, μια συναλλαγή που είχε ο Schreier με κάποιον στο Twitter υποδηλώνει ότι η διαρροή μπορεί να ήταν έργο κάποιου εξωτερικού μέρους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Ubisoft προσπαθεί να «καταστρέψει» το artwork που διέρρευσε, εκδίδει takedown notices και το διαγράφει από το Διαδίκτυο όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πιθανό η εικόνα που διέρρευσε αργά χθες το βράδυ να είναι ο λόγος που η Ubisoft αποφάσισε να επιβεβαιώσει επίσημα την ύπαρξη, το σκηνικό και τον πρωταγωνιστή του Assassin’s Creed Mirage σήμερα το πρωί, 10 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη εμφάνιση του παιχνιδιού στην παρουσίαση της Ubisoft Forward στις 10 Σεπτεμβρίου στις 3μ.μ. ET.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει, ένας εκπρόσωπος της Ubisoft απλώς υπέδειξε στο Kotaku το επίσημο tweet του ως επιβεβαίωση της ύπαρξης του Mirage.

Το Mirage δεν είναι το μόνο παιχνίδι Assassin’s Creed στο οποίο εργάζεται η Ubisoft αυτή τη στιγμή. Το στούντιο αναπτύσσει επίσης ένα live-service project με την κωδική ονομασία Infinity, το οποίο φέρεται να περιλαμβάνει διαφορετικά αλλά διασυνδεδεμένα παιχνίδια Assassin’s Creed, με συνεχή content updates που προσθέτουν περισσότερα settings και timelines.

Πηγή: kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS