ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft επιβεβαιώνει το νέο πλάνο Xbox Game Pass Friends & Family

Η Microsoft επιβεβαιώνει το νέο πλάνο Xbox Game Pass Friends & Family

Λίγο μετά τη διαρροή του branding για το πρόγραμμα Xbox Game Pass Friends and Family στο διαδίκτυο, η Microsoft επιβεβαιώνει ότι η διαρροή ήταν σωστή.

Οι ιστοσελίδες για το Xbοx Game Pass Friends and Family κυκλοφόρησαν στην Κολομβία και την Ιρλανδία. Στην Ιρλανδία, η υπηρεσία κοστίζει 21,99 ευρώ το μήνα, ενώ οι Κολομβιανοί παίκτες θα χρεωθούν 49 δολάρια COP (50 ευρώ).

Νωρίτερα το 2022, το Windows Central ανέφερε ότι η Microsoft προχωρούσε με ένα οικογενειακό πρόγραμμα Xbοx Game Pass. Στη συνέχεια, η Microsoft επιβεβαίωσε αυτά τα σχέδια τον Αύγουστο του 2022, αποκαλύπτοντας ότι μια επιλογή οικογενειακού προγράμματος θα δοκιμαστεί στην Ιρλανδία και την Κολομβία.

Πρόσφατα, διέρρευσαν branding images που έδειχναν ότι η υπηρεσία θα ονομαζόταν Xbοx Game Pass Friends & Family, brand που επιβεβαιώνεται από τις επίσημες ιστοσελίδες που είναι τώρα live.

Xbox Game Pass Friends Family

Το πρόγραμμα Xbοx Game Pass Friends & Family επιτρέπει σε έως και πέντε παίκτες να συμμετέχουν μαζί, με έναν κύριο λογαριασμό και έως τέσσερις άλλους παίκτες να έχουν προσκληθεί. Το Xbοx Game Pass Friends & Family περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα του Xbox Game Pass Ultimate, συμπεριλαμβανομένου του Xbox Live Gold και EA Play.

Στις επίσημες FAQ για την υπηρεσία, η Microsoft καθόρισε τον χρόνο που θα έχει ένας παίκτης εάν έχει μια υπάρχουσα συνδρομή κατά την αναβάθμιση στο πρόγραμμα Friends & Family.

  • Το Xbοx Game Pass Ultimate για 30 ημέρες θα μετατραπεί σε 18 ημέρες Xbοx Game Pass Friends & Family
  • Το Xbox Game Pass 30 ημερών θα μετατραπεί σε 12 ημέρες Xbοx Game Pass Friends & Family
  • Το PC Game Pass 30 ημερών θα μετατραπεί σε 12 ημέρες Xbοx Game Pass Friends & Family
  • Το Xbox Live Gold 30 ημερών θα μετατραπεί σε 12 ημέρες Xbοx Game Pass Friends & Family
  • Το EA Play για 30 ημέρες θα μετατραπεί σε 6 ημέρες Xbοx Game Pass Friends & Family

Προς το παρόν δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λανσαριστεί η υπηρεσία στον υπόλοιπο κόσμο, αν και η Microsoft σημειώνει ότι μπορεί να ξεκινήσει δοκιμές σε άλλες χώρες και περιοχές όσο περνάει ο καιρός.

Πηγή πληροφοριών: windowscentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS