ΑρχικήinetMrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream

MrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream

Ο διάσημος Youtuber MrBeast άνοιξε το πρώτο κατάστημα MrBeast Burgers την Κυριακή, με χιλιάδες fans να αναμένουν έξω από το American Dream.

Ο MrBeast, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jimmy Donaldson, άνοιξε την πρώτη φυσική τοποθεσία του MrBeast Burgers στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου. Ξεκινώντας στα τέλη του 2020, το MrBeast Burgers ξεκίνησε ως delivery-only μέσω υπηρεσιών παράδοσης φαγητού.

Πριν από το άνοιγμα του MrBeast Burgers του Donaldson, το φαγητό παρασκευαζόταν σε κουζίνες-φαντάσματα, αφού ορισμένα εστιατόρια επιτρέπουν τη χρήση της κουζίνας και του προσωπικού τους για την παραγωγή περιορισμένου αριθμού πιάτων και έχουν μια third party υπηρεσία παράδοσης να κάνει τα υπόλοιπα.

MrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream
MrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream

Τα ίδια τα burgers είναι λιτά, με δύο επιλογές: Beast Style ή Chandler Style. Τα burgers είναι παρόμοια με τα smash burgers και έχουν λεπτά, τραγανά μπιφτέκια με αμερικάνικο τυρί και ψωμάκι. Το Beast Style προσθέτει πίκλες, λευκά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα. Οι πατάτες είναι well-seasoned, με μια ωραία δόση από πιπέρι καγιέν.

Και τα τρία επίπεδα του εμπορικού κέντρου ήταν γεμάτα από κόσμο, κάποιοι κρατούσαν πινακίδες ή φορούσαν MrBeast merch ενώ η ουρά ξετυλιγόταν από παντού. Υπήρχε μια σειρά από αυτοκίνητα που περίμεναν να μπουν στο πάρκινγκ.

Ο Donaldson έτρεχε γύρω γύρω στο MrBeast Burgers, βοηθώντας να παρθούν παραγγελίες και πόζαρε για φωτογραφίες με μερικούς από τους ανθρώπους που περίμεναν στην ουρά. Δεν έμεινε σε ένα μέρος πολύ και αρνήθηκε να μιλήσει με το NorthJersey.com. Ο κόσμος ούρλιαζε όταν τον έβλεπε.

Ο Paul Ghermezian, εκπρόσωπος της Triple 5, της εταιρείας στην οποία ανήκει το American Dream, είπε ότι υπάρχει «μεγάλη επιθυμία» για τα burgers του Donaldson και ότι ο Donaldson και η persona του MrBeast είναι καταπληκτικά.

MrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream
MrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream

«Έχει δημιουργήσει κάτι πραγματικά όμορφο και συγκινητικό ταυτόχρονα», είπε ο Ghermezian.

Ο Donaldson είναι γνωστός για ότι κάνει στο κανάλι του στο YouTube, δίνοντας συχνά τεράστια ποσά σε μετρητά και ακριβά αντικείμενα, όπως βάρκες και αυτοκίνητα.

Ο Ghermezian είπε ότι το American Dream υπερηφανεύεται που έχει πράγματα που άλλα μέρη δεν έχουν, από το μοναδικό κατάστημα Toys R Us μέχρι το σκι σε εσωτερικούς χώρους.

Αλλά το megamall έχει δυσκολευτεί από την εκκίνησή του το 2019 παρά τις μοναδικές του προσφορές, παρόλο που η πανδημία COVID-19 πλήττει τις επιχειρήσεις, είπε ο Ghermezian. Το συγκρότημα ανέφερε ζημιά 60 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι και ο προγραμματιστής Triple Five δεν κατάφερε να αποπληρώσει το δάνειο χρέους 290 εκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο μήνα.

Δείτε επίσης: Η πιο ακριβοπληρωμένη “female YouTuber” του 2021 ήταν μια 7χρονη

Ο Ghermezian είπε ότι ο MrBeast «παρασύρθηκε» όταν περιηγήθηκε στο MrBeast Burgers, κάτι που είπε ότι είναι τον επικυρώνει και του δίνει μια ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Ghermezian είπε την Κυριακή ότι ο κόσμος έτρεχε για τον MrBeast, με τουλάχιστον 2.000 να έρχονται μέσα στη νύχτα.

Ο Victor Galvin, ένας YouTuber από τη Νεμπράσκα, οδήγησε 22 ώρες με φίλους, φτάνοντας στο American Dream την Παρασκευή και έκανε κάμπινγκ στο πάρκινγκ για να είναι πρώτος στη σειρά. Έφερε ένα άγαλμα για να δώσει στον MrBeast, γιορτάζοντας τις 100 εκατομμύρια προβολές του στο YouTube.

MrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream
MrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream

«Ήταν μια μεγάλη διαδρομή», είπε ο Galvin γελώντας.

Και για τον Galvin, η μεγάλη διαδρομή και οι πολλές ημέρες κατασκήνωσης άξιζαν τον κόπο λόγω του MrBeast.

«Απλώς αγαπάμε αυτό που κάνει», είπε ο Galvin. «Δίνει πίσω στην κοινότητα, και είναι απλά ένα φοβερό πράγμα.»

Μετά την κοπή της κορδέλας του MrBeast Burgers, ο Galvin χάρισε στον Donaldson το άγαλμα πριν κάνει την παραγγελία του, το οποίο παρουσιάστηκε αμέσως πίσω από το ταμείο.

Δείτε επίσης: Twitch streamer έφαγε ban: Έκανε sex και απαντούσε στο chat!

Ο Jason Hofer, κάτοικος του North Haledon και οι δύο γιοι του, ο Andrew, 13 ετών, και ο Aaron, 10 ετών, είπαν ότι άρχισαν να περιμένουν στην ουρά στις 5 μ.μ. Σάββατο. Ο Hofer είπε ότι οι γιοι του είναι μεγάλοι θαυμαστές και έχει πετύχει μερικά βίντεο που παρακολουθούν οι γιοι του.

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία», είπε ο Hofer. «Δεν περιμέναμε να κατασκηνώσουμε και το κάναμε από μια απόφαση της στιγμής, ήταν διασκεδαστικό».

Και οι τρεις ενέκριναν τα μπιφτέκια, με τον Aaron να του δίνει ένα μπράβο.

Οι Hofer δεν ήταν οι μόνοι που απολάμβαναν τα burgers. Ο 10χρονος κάτοικος του Garfield, Gavin Grecco, είπε ότι είχε δοκιμάσει το burger Chandler Style στο παρελθόν και ότι ήταν ενθουσιασμένος που θα δοκιμάσει το άλλο burger. Η μητέρα του, Gabriel, είπε ότι οδήγησαν στο Brooklyn προσπαθώντας να βρουν μια από τις κουζίνες-φαντάσματα που φτιάχνουν τα burgers.

MrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream
MrBeast Burger: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο American Dream

Ο Gavin δεν είναι μόνο θαυμαστής των MrBeast Burgers, αλλά απολαμβάνει πολύ το πόσο γενναιόδωρος είναι ο Donaldson στα βίντεό του.

«Είναι τόσο δοτικός και τόσο γενναιόδωρος στους άλλους ανθρώπους», είπε ο Gavin.

Ο Alec Rohrbach ταξίδεψε από το Edison με την αρραβωνιαστικιά του για να περιμένει με την αδερφή και τον ανιψιό του, Jacob Mejin. Ο Jacob, ο οποίος είναι από το Clifton, είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του MrBeast και του αρέσουν τα μπιφτέκια. Περίμεναν στην ουρά για 16 ώρες για να μπουν στο εστιατόριο, με τον Jacob να λέει ότι ήταν ελάχιστα κουρασμένος, παρόλο που ήταν ξύπνιος όλη τη νύχτα και περίμενε.

Γνωστός όχι μόνο για τα περίεργα σκηνικά του, ο Donaldson δημιούργησε ένα 501(c)3 Beast Philanthropy. Οι φιλανθρωπικές προσπάθειές του περιλαμβάνουν τη συγκέντρωση άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τη φύτευση 20 εκατομμυρίων δέντρων παγκοσμίως και τη συγκέντρωση άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων για την απομάκρυνση 30 εκατομμυρίων pounds πλαστικού και σκουπιδιών από πλωτές οδούς, παραλίες και ωκεανούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ξεκίνησε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό τον Οκτώβριο του 2020 που έχει επικεντρωθεί στη δωρεά άνω των 1 εκατομμυρίων γευμάτων, στην κατασκευή πηγαδιών με γλυκό νερό, στην κατασκευή σπιτιών για θύματα ανεμοστρόβιλων στο Kentucky και άστεγους στην Κόστα Ρίκα και παροχή 3 εκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρωπιστικές προμήθειες σε πρόσφυγες πολέμου στην Ουκρανία.

Πηγή: eu.northjersey.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS