ΑρχικήTop PicksΓνήσια Windows 10 με 6.14€ και αυθεντικά Office 2021 από 13.52€

Γνήσια Windows 10 με 6.14€ και αυθεντικά Office 2021 από 13.52€

Η αγορά άδειας χρήσης Windows και Office εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κάποιος χρειάζεται τις νέες δυνατότητες των Windows 11 Pro ή θέλει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα Windows 10 Pro και κάποιος χρειάζεται το Office 2021 Pro για να ολοκληρώσει τη δουλειά του, αλλά μπορεί να μην ξέρει πού να αγοράσει ένα φτηνό γνήσιο Windows 10 ή Office 2021 Pro. Όποιος και αν είναι ο λόγος αγοράς, στη συνέχεια θα μάθετε πως το Godeal24 Autumn Sale σας προσφέρει γνήσια Windows 10 και αυθεντικά Office 2021 στις χαμηλότερες τιμές.

Γνήσια Windows 10 με 6.14€ και αυθεντικά Office 2021 από 13.52€ Godeal24 Autumn Sale

Στο Godeal24 Autumn Sale θα βρείτε πραγματικά φθηνό και γνήσιο λογισμικό γραφείου. Για παράδειγμα, αγοράστε το Office 2021 Pro με 25,61€ και  το Office 2021 Pro από μόλις 13,52€! Όταν αγοράζετε άδειες για τον εαυτό σας ή για φίλους και συγγενείς, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον σκοπό χρήσης του υπολογιστή σας. Είτε πρόκειται για γραφείο, σπουδές ή απλή οικιακή χρήση, το Office σίγουρα θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των εργασιών σας!

Microsoft Office 2021 από 13,52€!

Εάν αγοράσετε έναν νέο υπολογιστή ή θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας και χρειάζεστε επειγόντως νέο λειτουργικό σύστημα, δεν πρέπει να χάσετε τα Windows 10 Pro! Προς το παρόν, τα Windows 10 έχουν την καλύτερη σταθερότητα και συμβατότητα και επίσης έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Υποστηρίζει επίσης δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11 Pro! Μπορείτε να αγοράσετε ένα γνήσιο Windows 10 Pro μόνο με 7,42€! Αφού η αγορά είναι επιτυχής, πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό από τον επίσημο ιστότοπο λογισμικού και να το ενεργοποιήσετε με το κλειδί άδειας χρήσης που αγοράσατε στο Godeal24, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για την ασφάλεια του λογισμικού.

Τα γνήσια Windows 10 Pro κοστίζουν 6,14€!

Έκπτωση 62% Microsoft Office πακέτα με τον κωδικό κουπονιού “SGO62”

Για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών των χρηστών, παρέχονται διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10 που ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους hardware. Όχι μόνο το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο Windows 10 Pro, αλλά και η καλύτερη έκδοση Windows 10 Enterprise για επαγγελματική χρήση, Windows Server κ.λπ.

Έκπτωση έως και 50% σε Περισσότερα Windows με τον κωδικός κουπονιού “SGO50”

Το Godeal24 διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό online κατάστημα με έναν εκτενή κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Μπορείτε να αποκτήσετε γνήσιο λογισμικό με έκπτωση πάνω από 80%. Όχι μόνο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα Windows και Office, αλλά και πιο πρακτικό λογισμικό εργαλείων για υπολογιστές και φορητές συσκευές, όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα.

Περισσότερα εργαλεία υπολογιστών: Καλύτερη τιμή, καλύτερα προϊόντα!

Σε σύγκριση με την αγορά από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft, το Godeal24 είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε βασικά προγράμματα νόμιμα και με ασφάλεια. Το Godeal24 πάντα πρόσφερε τη δυνατότητα αγοράς 100% γνήσιων αδειών, εξοικονομώντας έως και 90% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τιμές. Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακού λογισμικού σε ανταγωνιστικές τιμές όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα.

Οι άδειες είναι 100% γνήσιες και αυθεντικές. Το Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες χρήσης που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι “για πάντα” και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Η αξιοπιστία του Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «αξιόπιστη και εξαιρετική» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της εμπειρίας αγορών και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά γνήσια προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στο τη διεύθυνση email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Είναι μια πολύ βολική μέθοδος παράδοσης για τον αγοραστή.

Η Godeal24 προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα! Επικοινωνήστε με το Godeal24: service@godeal24.com

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της GoDeal24, μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: service@godeal24.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS