ΑρχικήinetΗ Google ενδέχεται να εργάζεται σε ένα Pixel Tablet Pro

Η Google ενδέχεται να εργάζεται σε ένα Pixel Tablet Pro

Παρόλο που η ενημέρωση Android 13 QPR1 Beta 1 που κυκλοφόρησε πρόσφατα για συσκευές Pixel δεν περιλαμβάνει πολλές αλλαγές για τους χρήστες, έχει αποκαλυφθεί αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τις συσκευές Pixel που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει μόνο αναφορές για δύο μη ανακοινωμένες συσκευές Pixel, με την κωδική ονομασία Felix και Lynx, αλλά μας δίνει και μια ματιά στις δυνατότητες docking του Pixel Tablet. Επιπλέον, ο κώδικας που εντοπίστηκε στην έκδοση υποδηλώνει ότι η Google θα μπορούσε να εργάζεται σε μια έκδοση «Pro» του Pixel Tablet.

Δείτε επίσης: Ορισμένα Google Pixel 6a ξεκλειδώνουν με μη καταχωρημένα fingerprints

Δείτε επίσης: Google Pixel τηλέφωνα σταματούν τη φόρτιση στο 80% για να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Η Google παρουσίασε το Pixel Tablet στο συνέδριο προγραμματιστών I/O τον Μάιο. Αν και η εταιρεία δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το tablet στην εκδήλωση, τους τελευταίους μήνες έχουμε μάθει αρκετές πληροφορίες για το προϊόν. Μια σημαντική λεπτομέρεια που γνωρίζουμε για το Pixel Tablet είναι ότι η Google αναφέρεται εσωτερικά σε αυτό με τα κωδικά ονόματα Tangor και T6.

Ο προγραμματιστής Kuba Wojciechowski εντόπισε μια νέα συσκευή με τα κωδικά ονόματα Tangorpro και T6Pro στο Android 13 QPR1 Beta 1, υποδηλώνοντας ότι η Google θα μπορούσε να εργάζεται σε μια παραλλαγή «Pro» του Pixel Tablet. Προς το παρόν, η παραλλαγή «Pro» φαίνεται να βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης. Ο κώδικας προς το παρόν δεν υποδεικνύει διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων, αλλά αυτό θα πρέπει να αλλάξει σε επόμενες εκδόσεις. Θα παρακολουθούμε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υποτιθέμενο Pixel Tablet Pro και θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε περισσότερα.

Δείτε επίσης: Google Pixel 6: Θα λαμβάνει Android software updates για 5 χρόνια;

google pixel pro

Με βάση πρόσφατες διαρροές, γνωρίζουμε ότι το Pixel Tablet θα μπορούσε να διαθέτει το Tensor SoC πρώτης γενιάς της Google. Δεδομένου ότι η Google έχει ήδη κοινοποιήσει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τσιπ Tensor G2, υποπτευόμαστε ότι το μοντέλο «Pro» θα μπορούσε να συσκευάσει το Tensor SoC δεύτερης γενιάς.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS