ΑρχικήinetFord Mustang 2024: Έκανε το ντεμπούτο του στο Detroit

Ford Mustang 2024: Έκανε το ντεμπούτο του στο Detroit

Το ολοκαίνουριο Ford Mustang 2024 έκανε το ντεμπούτο του στο Detroit και δεν υπάρχει σχέδιο για υβριδικό κινητήρα.

Η έβδομη γενιά Ford Mustang 2024 που αποκαλύφθηκε την Τετάρτη στο Detroit θα προσφέρεται είτε με κινητήρα V-8 είτε με turbocharged τετρακύλινδρο. Και δεν υπάρχουν σχέδια για υβριδικό ή ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Θα διατίθεται ακόμη και με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Ο CEO της Ford Jim Farley είπε στο Fox News Digital ότι οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται για ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο Ford μπορούν να αγοράσουν τη Mustang Mach-E, αλλά ότι οι πιστοί αγοραστές της Ford Mustang 2024 δεν το αναζητούν.

«Δεν βλέπουμε τις υβριδικές εφαρμογές σε αυτή τη σειρά οχημάτων ως ελκυστική επιλογή σε αυτό το σημείο», είπε ο Farley. «Είναι ακριβά. Είναι κατάλληλο σε ένα F-150 που μπορεί να τροφοδοτήσει το σπίτι σας ή ένα Maverick που παίρνει 42 mpg. Αλλά, για έναν πελάτη V-8 σε αυτήν την φάση, θέλει αυτή την εμπειρία V-8, οπότε πιστεύουμε ότι αυτό είναι το σωστό στοίχημα για εμάς.»

Ford Mustang 2024: Έκανε το ντεμπούτο του στο Detroit
Ford Mustang 2024: Έκανε το ντεμπούτο του στο Detroit

Δείτε επίσης: Η Ford ανακαλεί 100.000 υβριδικά οχήματα λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

«Η Mustang είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα στην εταιρεία, επειδή η εταιρεία δεσμεύτηκε να κατασκευάζει οχήματα που έχουν άποψη», πρόσθεσε ο Farley. «Δεν είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας καταναλωτών. Υπάρχουν λόγω της πεποίθησής μας ότι τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να είναι ένα συναισθηματικό προϊόν που μπορεί να σας δώσει μια εμπειρία που άλλα προϊόντα δεν μπορούν.»

Η Ford Mustang 2024 είναι μια εξέλιξη του τρέχοντος αυτοκινήτου που έχει επανασχεδιαστεί με πιο ευκρινές εξωτερικό στυλ και ένα νέο εσωτερικό που διαθέτει διπλές ψηφιακές οθόνες widescreen για τον πίνακα οργάνων και ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που μπορεί να διαμορφωθεί με διάφορους τρόπους για να ταιριάζει στις προτιμήσεις του οδηγού.

Ο Vehicle Engineering Manager Eddie Khan είπε στο The Fox Garage ότι το Coyote V-8 5.0 λίτρων στη Mustang GT θα είναι η πιο ισχυρή έκδοση του κινητήρα που έγινε ποτέ. Ο ακριβής αριθμός δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά η ομάδα στοχεύει 500 ίππους για ένα μοντέλο Dark Horse υψηλών επιδόσεων που θα βρίσκεται πάνω από το GT.

Μια λειτουργία Remote Rev που περιλαμβάνεται στο Performance Pack του Ford Mustang 2024, η οποία μπορεί να παραγγελθεί με οποιονδήποτε κινητήρα, θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να χρησιμοποιούν ένα κουμπί στο μπρελόκ τους για να ανεβάζουν στροφές στον κινητήρα έξω από το όχημα για διασκέδαση, ενώ ένα ηλεκτρονικό drift brake θα παρέχει έναν νέο τρόπο να απολαύσετε το αυτοκίνητο από τη θέση του οδηγού.

Ford Mustang 2024: Έκανε το ντεμπούτο του στο Detroit
Ford Mustang 2024: Έκανε το ντεμπούτο του στο Detroit

Δείτε επίσης: Ford: Οι ιδιοκτήτες F-150 Lightning μπορούν να επαναφορτίσουν και Tesla

Η λαβή του φρένου έκτακτης ανάγκης του Ford Mustang 2024 συνδέεται ηλεκτρονικά με τα πίσω φρένα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τα κλειδώσει για να ξεκινήσει ένα drift μέσω μιας καμπύλης και μπορεί να αλλάξει σε διάφορα επίπεδα έντασης για να βοηθήσει τον οδηγό να αναπτύξει δεξιότητες.

Το Performance Pack έρχεται επίσης με αναβαθμισμένα λάστιχα, φρένα και σύστημα ανάρτησης ελεγχόμενο από υπολογιστή που προσαρμόζει την ακαμψία των κραδασμών μεταξύ άνεσης και χειρισμού και μπορεί επίσης να μετριάσει τη σκληρότητα της οδήγησης μέσα από λακκούβες. Αυτό το κάνει συλλέγοντας πληροφορίες από τους μπροστινούς τροχούς καθώς περνά μέσα από την τρύπα και χρησιμοποιώντας αυτές για να προετοιμάσει τα πίσω αμορτισέρ για την πρόσκρουση.

Η τιμολόγηση για τη Ford Mustang 2024 θα ανακοινωθεί αργότερα όταν θα κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Ενώ ορισμένοι έχουν προβλέψει ότι αυτή θα είναι η τελευταία γενιά Mustang που θα τροφοδοτείται από κινητήρα V-8, ο Farley δεν είναι τόσο σίγουρος.

“Δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς μπορεί να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση. Δεν ξέρουμε”, είπε.

Πηγή: foxnews.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS