ΑρχικήReviewsApple Watch Series 8 και SE 2 Reviews: Σταδιακές αναβαθμίσεις

Apple Watch Series 8 και SE 2 Reviews: Σταδιακές αναβαθμίσεις

Όχι μόνο ανακοίνωσε η Apple το ολοκαίνουργιο Series 8, αλλά ανανέωσε και το SE και αποκάλυψε το στιβαρό Apple Watch Ultra.

Το Apple Watch Series 8 και το Apple Watch SE δεύτερης γενιάς πρόκειται να κυκλοφορήσουν αυτήν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ενώ νωρίτερα από τον χρόνο τους κοινοποιήθηκαν οι πρώτες κριτικές των συσκευών από επιλεγμένα media publications και κανάλια YouTube.

Και τα δύο νέα μοντέλα αποτελούν πολύ σταδιακές αναβαθμίσεις σε σύγκριση με το Apple Watch Series 7 και το αρχικό Apple Watch SE.

Τα νέα χαρακτηριστικά και για τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν το τσιπ S8, ανίχνευση τροχαίου ατυχήματος και international roaming. Δεδομένου ότι το τσιπ S8 διαθέτει την ίδια CPU με τα τσιπ S7 και S6, το Series 8 δεν έχει αξιοσημείωτες βελτιώσεις απόδοσης σε σύγκριση με το Series 7 ή το Series 6, αλλά το νέο SE 2 είναι έως και 20% ταχύτερο από το αρχικό.

Apple Watch Series 8 και SE 2 Reviews: Σταδιακές αναβαθμίσεις
Apple Watch Series 8 και SE 2 Reviews: Σταδιακές αναβαθμίσεις

Το Series 8 είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν νέο αισθητήρα θερμοκρασίας για να βοηθήσει με την υπάρχουσα δυνατότητα παρακολούθησης του εμμηνορροϊκού κύκλου, ενώ το Apple Watch SE 2 έχει νέες ασορτί θήκες και την χαμηλότερη αρχική τιμή των 249 $, έναντι 279 $ του πρωτότυπου. Η τιμή του Series 8 ξεκινά από 399 $, η οποία παραμένει αμετάβλητη από το Series 7.

Δείτε επίσης: iPhone 14: Η Apple εξηγεί τα οφέλη της eSIM για όσους ταξιδεύουν

Και τα δύο μοντέλα επισκιάζονται από το ολοκαίνουργιο Apple Watch Ultra, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή στις 23 Σεπτεμβρίου με μεγαλύτερη θήκη από τιτάνιο των 49 mm, μεγαλύτερη οθόνη, πιο στιβαρό σχεδιασμό, προσαρμόσιμο κουμπί Action, νέα bands σχεδιασμένα για εξωτερικούς χώρους, αντοχή στο νερό έως και 100 μέτρα βάθος, και όχι μόνο. Το Apple Watch Ultra κοστίζει 799 $.

Συγκεντρώσαμε reviews για το Series 8 και το νέο SE 2 παρακάτω.

Το review της Victoria Song στο The Verge για την νέα λειτουργία ανίχνευσης θερμοκρασίας στο Series 8 για εκτιμήσεις ωορρηξίας και απόκλισης του εμμηνορροϊκού κύκλου:

«Όσο για την ακρίβεια, είναι λίγο δύσκολο να το θέσω, καθώς έχω μόνο το Apple Watch Series 8 για περίπου μία εβδομάδα. Δεν έχω δεδομένα θερμοκρασίας δύο κύκλων και μόλις δημιούργησα μια βάση. Για τις λίγες νύχτες που έχω τα δεδομένα θερμοκρασίας, ωστόσο, μπορώ να πω ότι αντιστοιχούν σε μεγάλο βαθμό με αυτά που πήρα στο Oura Ring. Για παράδειγμα, πριν από δύο νύχτες, το Oura Ring είπε ότι η θερμοκρασία του σώματός μου ήταν 0,5 βαθμούς υψηλότερη από την κανονική, ενώ το Series 8 είπε ότι ήταν 0,41 βαθμούς υψηλότερη.»

Η Song σχολίασε επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Series 8:

«Δίκαιη προειδοποίηση: η ενεργοποίηση της λειτουργίας low-power δεν θα σας εξασφαλίσει ως δια μαγείας πολυήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εγώ δεν είχα ποτέ τις πλήρεις 36 ώρες. Με τακτική χρήση χωρίς λειτουργία low power, το Series 8 μου κράτησε περίπου 24 ώρες πριν χρειαστεί να το ξαναφορτίσω. Η λειτουργία low-power ήταν ως επί το πλείστον ένας καλός τρόπος για να έχω λίγη επιπλέον μπαταρία, ώστε να μπορέσω να φτάσω στο σπίτι ή για να περάσω το τελευταίο μίλι μιας μεγάλης διαδρομής όταν ξέχασα να φορτίσω την μπαταρία πριν βγω.»
Apple Watch Series 8 και SE 2 Reviews: Σταδιακές αναβαθμίσεις
Apple Watch Series 8 και SE 2 Reviews: Σταδιακές αναβαθμίσεις

Η Cherlynn Low της Engadget επιβεβαίωσε ότι το Apple Watch SE 2 έχει την ίδια απόδοση με το Series 8 δεδομένου ότι και τα δύο μοντέλα έχουν το ίδιο τσιπ:

«Διαφορετικά, το φετινό Watch SE διαθέτει στην πραγματικότητα τον ίδιο επεξεργαστή system-in-a-package (SiP) με το Series 8 των $400, καθώς και ένα high-g accelerometer που καθιστά δυνατή την ανίχνευση σύγκρουσης. Τον χρόνο που το χρησιμοποίησα, το SE, όπως ήταν αναμενόμενο, ανταποκρίθηκε το ίδιο με το Series 8, ξεκινώντας προπονήσεις και ολοκληρώνοντας σαρώσεις καρδιακών παλμών στον ίδιο χρόνο.»

Δείτε επίσης: Η Apple μέχρι το τέλος του έτους θα πουλάει ads σε νέα σημεία στο App Store

Ο Patrick O’Rourke της MobileSyrup είπε ότι δεδομένου ότι το Apple Watch δεν έχει μεγάλο ανταγωνισμό, η Apple μπορεί να ξεφύγει από τις ενημερώσεις της συσκευής από έτος σε έτος:

«Η Apple βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα θέση με το Apple Watch της. Στον χώρο του iOS, δεν υπάρχει πραγματικά βιώσιμος ανταγωνισμός, ειδικά όταν πρόκειται για το οικοσύστημα εφαρμογών του Apple Watch, και ακόμη και στο Android, το πιο κοντινό είναι το Galaxy Watch 5 και το Galaxy Watch 5 Pro της Samsung. Αυτό αφήνει τον τεχνολογικό γίγαντα με πολύ λίγους λόγους να προωθεί πραγματικά το wearable με κάθε νέα κυκλοφορία.»

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS