ΑρχικήHow ToΠώς να αποκλείσετε ένα domain στο Microsoft Outlook

Πώς να αποκλείσετε ένα domain στο Microsoft Outlook

Εάν λαμβάνετε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πολλούς μοναδικούς αποστολείς από ένα ένα domain, μπορείτε να αποκλείσετε ολόκληρο το domain στο Microsoft Outlook στο desktop app ή στον ιστό.

Δείτε επίσης: Microsoft: Εναλλακτικές λύσεις για την «κατάρρευση» του Outlook

domain outlook

Αυτή είναι μια εξαιρετική συμβουλή εάν η ίδια εταιρεία σας στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από, για παράδειγμα, “promo@example.com”, “deals@example.com” και “noreply@example.com”. Ο αποκλεισμός κάθε διεύθυνσης είναι χρονοβόρος, αλλά ο αποκλεισμός του domain “example.com” στέλνει αυτόματα όλα αυτά τα email στον φάκελο Junk. Αυτό τους κρατά μακριά από τα εισερχόμενά σας στο Outlook και ταυτόχρονα μακριά σας.

Δείτε επίσης: Outlook για Web: Πώς να ρυθμίσετε μια απάντηση Out of Office

Αποκλεισμός domain στο Outlook στο desktop σας

Για να αποκλείσετε ένα domain στο Outlook στην επιφάνεια εργασίας σας, θα κάνετε μια αλλαγή στις ρυθμίσεις του φίλτρου Junk. Κάντε ένα από τα παρακάτω για να ανοίξετε αυτές τις ρυθμίσεις.

  • Κάντε δεξί κλικ σε ένα email στα εισερχόμενά σας, μεταβείτε στα Junk και επιλέξτε “Junk E-mail Options”.
  • Μεταβείτε στην καρτέλα Home, επιλέξτε το αναπτυσσόμενο μενού Junk στην ενότητα Delete και επιλέξτε “Junk E-mail Options”.

Όταν ανοίξει το πλαίσιο Junk Email Options, επιλέξτε την καρτέλα Block Senders. Στο επάνω μέρος, κάντε κλικ στο “Add”.

domain outlook

Εισαγάγετε το domain που θέλετε να αποκλείσετε ως “@domain.com” ή “domain.com” και κάντε κλικ στο “OK”.

Στη συνέχεια, θα δείτε αυτό το domain στη λίστα αποκλεισμένων αποστολέων. Κάντε το ίδιο για να αποκλείσετε επιπλέον domains. Όταν τελειώσετε, επιλέξτε “Apply” και “OK.”

domain outlook

Όλα τα μελλοντικά emails που λαμβάνετε από αυτό το domain πηγαίνουν απευθείας στον φάκελο Junk.

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Πώς να αλλάξετε την υπογραφή email σας;

Αποκλεισμός ενός domain στο Outlook στο Web

Ο αποκλεισμός ενός domain στο Outlook στο web είναι παρόμοιος. θα το κάνετε στις ρυθμίσεις Junk email.

Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά για να εμφανιστεί η πλαϊνή γραμμή Settings. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε “View All Outlook Settings”.

domain outlook

Στην αριστερή στήλη, επιλέξτε “Mail” και στα δεξιά, επιλέξτε “Junk Email”. Στο επάνω μέρος, στην ενότητα Blocked Senders and Domains, κάντε κλικ στην επιλογή “Add”.

Εισάγετε το domain που θέλετε να αποκλείσετε χωρίς το σύμβολο @ (At), για παράδειγμα “domain.com”. Στη συνέχεια, πατήστε Enter ή Return.

domain outlook

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το domain στη λίστα Blocked Senders and Domains. Κάντε κλικ στο “Save” χρησιμοποιήστε το X επάνω δεξιά για να βγείτε από τις ρυθμίσεις και αισθανθείτε ανακούφιση που τα μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα κατευθυνθούν στον φάκελο Junk.

domain outlook

Όταν αποκλείετε ένα domain στο Outlook, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο καθαρίζοντας τα εισερχόμενά σας για να αφαιρέσετε αυτά τα email που δεν θέλετε πλέον.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS