ΑρχικήUpdatesGoogle Discover update: Νέα λειτουργία θα αποκρύπτει τα YouTube video που δεν...

Google Discover update: Νέα λειτουργία θα αποκρύπτει τα YouTube video που δεν σας ενδιαφέρουν

Το Discover feed της Google ήταν ένας χρήσιμος προορισμός για άτομα που αναζητούν τις πιο πρόσφατες ειδήσεις και ενδιαφέρον περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο, αλλά ορισμένες προτάσεις βίντεο YouTube μπορεί να μην είναι της αρεσκείας σας.

Δείτε επίσης: Ορθογραφικός έλεγχος μέσω Google και Microsoft μπορεί να κλέψει προσωπικά δεδομένα

Google Discover

Όπως εντοπίστηκε από το SamMobile, το Discover feed της εφαρμογής Google περιλαμβάνει πλέον την επιλογή απόκρυψης βίντεο από ορισμένα κανάλια YouTube που δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου. Σύμφωνα με το κατάστημα, η δυνατότητα απενεργοποίησης προτάσεων από συγκεκριμένους δημιουργούς περιεχομένου ήταν μεταξύ των δυνατοτήτων της εφαρμογής που ζητούνται ιδιαίτερα.

Παλαιότερα, θα μπορούσατε είτε να ανεχτείτε να βλέπετε άσχετες προτάσεις βίντεο στο Discover feed είτε να αποκλείσετε εντελώς τα βίντεο του YouTube. Η νέα ενημέρωση δεν σας αναγκάζει να κάνετε μια επιλογή όλα ή τίποτα.

Δείτε επίσης: Google Play Store: Θα παρέχει ratings/reviews με βάση τη συσκευή

Το να σας αναγκάσουν να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις του YouTube απλώς και μόνο επειδή δεν σας άρεσε ένα συγκεκριμένο βίντεο δεν φαίνεται να έχει νόημα και η Google προφανώς το αντιλήφθηκε. Το Google Discover σας επιτρέπει ήδη να αποκρύπτετε περιεχόμενο από ιστότοπους που δεν θέλετε να βλέπετε, επομένως η έλλειψη παρόμοιας επιλογής για βίντεο YouTube ήταν περίεργη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η νέα δυνατότητα διευκολύνει την εξατομίκευση του περιεχομένου που περνά από το feed σας. Ενώ η πλειονότητα των άρθρων και των βίντεο που εμφανίζονται στο feed σας βασίζονται στο ιστορικό αναζήτησής σας, η Google μπορεί κατά καιρούς να είναι λίγο πολύ ευρεία στις προτάσεις της.

Δείτε επίσης: Google Photos: Ενημερώνονται τα Memories με νέα εργαλεία

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυνατότητα εξ ολοκλήρου αποκλεισμού βίντεο από το YouTube παραμένει σε ισχύ, εάν επιλέξετε ένα Discover feed χωρίς βίντεο, το οποίο μπορεί σύντομα να φτάσει στην αρχική σελίδα της Google για υπολογιστές.

Βλέπουμε την τελευταία αλλαγή στην έκδοση Google beta 13.36.10.26, η οποία φαίνεται να είναι ευρέως διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS