ΑρχικήGamingReturn to Monkey Island: Ήρθε το νέο gameplay trailer

Return to Monkey Island: Ήρθε το νέο gameplay trailer

Όσοι θέλουν να δουν πιο προσεκτικά το Return to Monkey Island στο Switch μπορούν να δουν το νέο gameplay. Μόλις έφτασαν νέα πλάνα.

Το Return to Monkey Island είναι μια απροσδόκητη, συναρπαστική επιστροφή του δημιουργού της σειράς Ron Gilbert που συνεχίζει την ιστορία των θρυλικών παιχνιδιών περιπέτειας The Secret of Monkey Island και Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την Lucasfilm Games.

Δείτε επίσης: Το Fortnite δοκιμάζει έναν έξυπνο τρόπο για να σας βοηθήσει να βρείτε συμπαίκτες

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Guybrush Threepwood μπήκε για τελευταία φορά σε μια μάχη εξυπνάδας με τον εχθρό του, τον πειρατή ζόμπι LeChuck. Η αληθινή του αγάπη, η Elaine Marley, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της από τις κυβερνητικές δραστηριότητες και ο ίδιος ο Guybrush είναι παρασυρμένος και ανεκπλήρωτος, αφού δεν έχει βρει ποτέ το Secret of Monkey Island. Μοντέρνοι, νεαροί πειρατικοί ηγέτες με επικεφαλή τον Captain Madison έχουν εκδιώξει την παλιά φρουρά από την εξουσία, το Melee Island έχει πάρει μια στροφή προς το χειρότερο και ο διάσημος επιχειρηματίας Stan έχει φυλακιστεί για «εγκλήματα που σχετίζονται με το μάρκετινγκ».

Return to Monkey Island: Ήρθε το νέο gameplay trailer
Return to Monkey Island: Ήρθε το νέο gameplay trailer

Μιλήστε με παλιούς φίλους και νέα πρόσωπα σε γνωστά νησιά τώρα υπό επικίνδυνη νέα ηγεσία. Στη συνέχεια, βγείτε στην ανοιχτή θάλασσα και εξερευνήστε το νέο και άγνωστο καθώς προχωράτε για να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις. Έξυπνα puzzles, παράξενες καταστάσεις και καταστροφικές αντιδράσεις είναι όλα αυτά που βρίσκονται μεταξύ του Guybrush και της δόξας».

Φέρνοντας το κλασικό παιχνίδι point-and-click στη σύγχρονη εποχή, οι ατρόμητοι πειρατές θα λύσουν puzzles και θα εξερευνήσουν τα νησιά με μια έξυπνη εξέλιξη των κλασικών adventure controls. Οι context-sensitive αλληλεπιδράσεις, τα dialog trees και ένα εύχρηστο σύστημα inventory κάνουν την πειρατεία παιχνιδάκι στο Return to Monkey Island.

Περιηγηθείτε στα όρια του Melee Island, ενός οικείου τόπου που βρίσκεται υπό νέα διαχείριση από ηγέτες που έχουν στριμώξει τους παλιούς φίλους και τα νέα πρόσωπα. Βγείτε σε αχαρτογράφητες χώρες όπως το εύστοχα ονομαζόμενο Terror Island και τα ανατριχιαστικά outposts του Brrr Muda για να βρείτε συμμάχους και εχθρούς.

Return to Monkey Island: Ήρθε το νέο gameplay trailer
Return to Monkey Island: Ήρθε το νέο gameplay trailer

Το συναρπαστικό τέλος της σειράς Monkey Island σηματοδοτεί την επιστροφή του δημιουργού της εμβληματικής σειράς Ron Gilbert, μαζί με τον συν-σεναριογράφο του παιχνιδιού Dave Grossman, τον καλλιτεχνικό διευθυντή Rex Crowle (Knights & Bikes, Tearaway) και τους συνθέτες Peter McConnell, Michael Land και Clint Bajakian (Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge).

Δείτε επίσης: Nintendo: Το Splatoon 3 κάνει ρεκόρ στην Ιαπωνία

Μπορείτε να δείτε το gameplay για το Return to Monkey Island στο Switch παρακάτω.

Η Devolver Digital διανέμει το Return to Monkey Island στο Switch eShop. Διατίθεται σε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρωσικά και ισπανικά.

Πηγή: nintendoeverything.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS