ΑρχικήReviewsLogitech G Cloud: Το νέο Gaming Handheld Controller είναι εδώ

Logitech G Cloud: Το νέο Gaming Handheld Controller είναι εδώ

Ανακοινώθηκε επίσημα το καινούριο Gaming Handheld Controller της Logitech, το G Cloud, με precision controls και διάρκεια μπαταρίας 12+ ωρών.

Μετά από φήμες και διαρροές, η Logitech ανακοίνωσε επίσημα τη συσκευή Logitech G Cloud και είναι συμβατή με το Xbox Cloud Gaming της Microsoft. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε τα Halo Infinite, Grounded, Sea of ​​Thieves και Forza Horizon 5 όποτε θέλετε μέσω streaming στη συσκευή. Υποστηρίζει επίσης Nvidia GeForce Now.

Η συσκευή διαθέτει «precision» controls, οθόνη 1080p και διάρκεια μπαταρίας που περιγράφεται από τη Logitech ως «καταπληκτική». Πιο συγκεκριμένα, θα λειτουργεί για περίπου 12 ώρες με φόρτιση, είπε η Logitech. Ζυγίζει 463 γραμμάρια.

Logitech G Cloud: Το νέο Gaming Handheld controller είναι εδώ
Logitech G Cloud: Το νέο Gaming Handheld controller είναι εδώ

Το Logitech G Cloud θα είναι διαθέσιμο για αγορά στη Βόρεια Αμερική στο LogitechG.com, στο Best Buy και στο Amazon για 350 $. Όλοι όσοι κάνουν προπαραγγελίες τώρα μπορούν να πάρουν τη συσκευή με έκπτωση 50 $, μειώνοντάς την στα 300 $.

Δείτε επίσης: Logitech Combo Touch: Η οικονομική εναλλακτική του Magic Keyboard

Το Logitech G Cloud αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Logitech και την Tencent. Όπως αναφέρθηκε, υποστηρίζει Xbox Cloud Gaming και Nvidia GeForce Now. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κάνουν stream παιχνιδιών από μια κονσόλα Xbox ή την εφαρμογή Xbox. Τα παιχνίδια μπορούν επίσης να μεταδοθούν σε stream στη συσκευή από το Steam Link της Valve, ενώ εφαρμογές remote play, εφαρμογές video streaming και άλλες εφαρμογές μπορούν να ληφθούν από το Google Play Store.

Η Logitech λέει ότι το Logitech G Cloud, όπως όλα τα προϊόντα Logitech G, είναι “carbon neutral”. Επιπλέον, η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από δάση πιστοποιημένα από την FSC και άλλες «ελεγχόμενες πηγές».

Logitech G Cloud: Το νέο Gaming Handheld controller είναι εδώ
Logitech G Cloud: Το νέο Gaming Handheld controller είναι εδώ

Άνετο παιχνίδι όλη την ημέρα – Με διάρκεια μπαταρίας 12+ ωρών και βάρος μόνο 463 g, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν εκτεταμένα gaming sessions.

Full HD – Η μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών Full HD 1080p προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και εμπειρία παιχνιδιού πλήρους οθόνης 16:9 που είναι μοναδική για φορητές συσκευές.

Δείτε επίσης: Η σειρά Logitech G502 X ήρθε με 3 ανανεωμένα gaming ποντίκια

Precision gaming controls – Η απόδοση και το feedback συναγωνίζονται τα καλύτερα controllers με haptics, γυροσκόπιο και remappable controls.

Βιωσιμότητα – Όλα τα προϊόντα Logitech G είναι πιστοποιημένα ως προς τον άνθρακα, πράγμα που σημαίνει ότι το αντίκτυπο άνθρακα του προϊόντος έχει μειωθεί στο μηδέν λόγω της επένδυσης της Logitech σε έργα αντιστάθμισης και αφαίρεσης άνθρακα. Η συσκευασία αυτού του προϊόντος είναι επίσης κατασκευασμένη από χαρτί που προέρχεται από δάση με πιστοποίηση FSC και άλλες ελεγχόμενες πηγές.

Πηγή: gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS