ΑρχικήUpdatesΤο TikTok λανσάρει το κουμπί «dislike» comment σε όλους

Το TikTok λανσάρει το κουμπί «dislike» comment σε όλους

Τώρα έχετε έναν τρόπο να δείξετε την αποδοκιμασία σας για τα βλαβερά (ή απλά άσκοπα) σχόλια του TikTok. Μετά από μια δοκιμή αυτή την άνοιξη, το TikTok ξεκίνησε την παγκόσμια διάθεση του κουμπιού «dislike» comment. Όπως και με άλλα social media, μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί με τον αντίχειρα προς τα κάτω για να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας ή να αναιρέσετε την ενέργεια εάν είχατε δεύτερες σκέψεις.

Δείτε επίσης: Το TikTok προσθέτει νέους κανόνες για λογαριασμούς πολιτικών

Το TikTok δοκιμάζει μια λειτουργία «ιστορικού παρακολούθησης»

Η εταιρεία παρουσιάζει τη λειτουργία ως έναν άλλο τρόπο λήψης σχολίων σχετικά με “άσχετα ή ακατάλληλα” σχόλια. Ιδανικά, ένα σχόλιο με μεγάλο αριθμό από dislike θα προειδοποιήσει το TikTok για ρητορική μίσους, spam ή τρολάρισμα που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε εντοπίσει. Αυτό, με τη σειρά του, θα μπορούσε να προωθήσει πιο υγιείς ενότητες σχολίων.

Δείτε επίσης: TikTok: Mόλις κυκλοφόρησε έναν BeReal κλώνο, τo TikTok Now

Πριν ρωτήσετε: ναι, το TikTok γνωρίζει την πιθανότητα κατάχρησης. Όπως και το YouTube, το TikTok δεν θα εμφανίζει τον αρθμό των dislike. Ένας όχλος μπορεί να έχει λιγότερα κίνητρα για να καταψηφίσει comments με τα οποία διαφωνεί. Το TikTok δεν έχει πει εάν θα καταπολεμήσει τις κακές χρήσεις του κουμπιού, αλλά ζητήθηκαν διευκρινίσεις από την εταιρεία.

Δείτε επίσης: TikTok: Αρνείται ισχυρισμούς για παραβίαση και κλοπή δεδομένων

Αυτό δεν είναι το μόνο εργαλείο εποπτείας που έχει στη διάθεση του TikTok και οι συνδυασμένοι πόροι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την εταιρεία να χειριστεί τις ενότητες σχολίων με καλύτερο τρόπο. Έχοντας αυτό κατά νου, δεν είναι σαφές πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι το κουμπί “dislike” λόγω των προκλήσεων του TikTok όσον αφορά την επιβολή των πολιτικών του. Το TikTok εξακολουθεί να έχει προβλήματα με τον έλεγχο της παραπληροφόρησης, για παράδειγμα. Τα dislike μπορεί να βοηθήσουν, αλλά δεν αντιπροσωπεύουν μια σίγουρη λύση.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS