ΑρχικήUpdatesΤο YouTube Music για Android λαμβάνει ένα νέο visual update

Το YouTube Music για Android λαμβάνει ένα νέο visual update

Ο επανασχεδιασμός των playlist και άλμπουμ του YouTube Music κυκλοφόρησε αρχικά σε Android tablets, και σταδιακά άρχισε να κυκλοφορεί και σε ορισμένα τηλέφωνα. Ορισμένες από αυτές τις αλλαγές έγιναν έχοντας κατά νου το Material You, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να βιώσουν μια πιο συνεπή εμπειρία UI σε όλες τις εφαρμογές Google. Το YouTube Music λαμβάνει τώρα μια άλλη οπτική ενημέρωση που περιλαμβάνει μερικά νέα κουμπιά που συνάδουν περισσότερο με τις αρχές σχεδιασμού του Material You.

Δείτε επίσης: YouTubers δοκιμάζουν το Crash Detection του iPhone 14

 YouTube Music android

Η Google ήταν διακριτική με την κυκλοφορία του νέου tablet-oriented YouTube Music UI για τηλέφωνα Android. Ενώ περιμένουμε την άφιξή του, φαίνεται ότι η εταιρεία έχει κάνει κάποιες προσαρμογές στο σχήμα και τη γενική εμφάνιση ορισμένων κουμπιών της εφαρμογής. Η πρώτη από αυτές τις αλλαγές δείχνει ότι το τρέχον ορθογώνιο κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής μετατρέπεται σε κουμπί ορθογώνιο με κυκλικές γωνίες, το οποίο εμφανίζεται τόσο στις προβολές playlist όσο και σε άλμπουμ.

Δείτε επίσης: Το Malwarebytes μπλόκαρε Google και YouTube για malware

Επιπλέον, το επάνω μέρος του Home feed, το οποίο περιλαμβάνει φίλτρα διάθεσης, όπως Workout, Energize, Relax κ.λπ., βρίσκεται πλέον σε boxes ορθογώνιου σχήματος και στρογγυλεμένες γωνίες αντί για το συνηθισμένο pill format. Για να περιορίσετε αυτές τις συμπεριλήψεις, το κουμπί “More” δίπλα σε λίστες αναπαραγωγής όπως Listen again, Mixed for you και ούτω καθεξής, βρίσκεται πλέον στο δικό του κουμπί pill-shaped, αντί να βρίσκεται σε ξεχωριστό block of text.

 YouTube Music android

Δείτε επίσης: Ο αλγόριθμος του YouTube αδιαφορεί για τα ‘thumbs down’ βίντεο

Η δυνατότητα δεν είναι ευρέως διαθέσιμη για όλους τους χρήστες. Αν και αυτές δεν είναι σημαντικές ενσωματώσεις στο YouTube Music, οι fans του Material You σίγουρα θα εκτιμήσουν την άφιξή τους στα τηλέφωνά τους.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS