ΑρχικήUpdatesInstagram Stories: Το χρονικό όριο αυξήθηκε στα 60 δευτερόλεπτα

Instagram Stories: Το χρονικό όριο αυξήθηκε στα 60 δευτερόλεπτα

Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram, που ανήκει στη Meta, πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν μεγάλα βίντεο ως Stories. Ένας εκπρόσωπος του Instagram είπε ότι οι χρήστες θα μπορούν πλέον να «να δημιουργούν Stories διάρκειας 60 δευτερολέπτων» και είπε ότι τώρα τα βίντεο δεν θα «κόβονται αυτόματα σε κλιπ 15 δευτερολέπτων».

Δείτε επίσης: Instagram: Πρόστιμο € 405 εκατομμυρίων για παραβίαση GDPR

instagram stories

Το Instagram έχει δημιουργήσει μια ποικιλία νέων χαρακτηριστικών, ώστε να μπορεί να αυξήσει την αφοσίωση στην πλατφόρμα. Οι χρήστες μπορούν πλέον να ανεβάζουν βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων σε Stories με τη μία, αναφέρει ο εκπρόσωπος του Instagram.

Δείτε επίσης: Το Instagram εργάζεται σε μια δυνατότητα repost για Reels

Πριν από μερικές εβδομάδες το Instagram ανακοίνωσε ότι πλέον τα συνηθισμένα βίντεο θα ανεβαίνουν ως Reel στην πλατφόρμα και αύξησε το μήκος των reels στα 90 δευτερόλεπτα. Επί του παρόντος, οι χρήστες επιτρέπεται να ανεβάζουν 100 stories την ημέρα. Ωστόσο, αυτή η νέα δυνατότητα θα μειώσει τις υπερβολικές δημοσιεύσεις στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Ιράν – διαδηλώσεις για τις χιτζάμπ: Block σε WhatsApp & Instagram

Ο επικεφαλής Adam Mosseri είπε ότι το Instagram θέλει να κάνει τα video posts πιο ορατά στην πλατφόρμα και γι’ αυτό η εταιρεία ενημερώνει τον αλγόριθμο εδώ και αρκετό καιρό. Η πλατφόρμα είναι πλέον ανταγωνιστής του Tik tok, μιας εταιρείας που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα βίντεο μικρής διάρκειας. Ωστόσο, διασημότητες όπως οι Kardashians έχουν διαμαρτυρηθεί για αυτή την απόφαση καθώς θέλουν το Instagram να είναι μια φωτοκεντρική πλατφόρμα.

Πηγή πληροφοριών: in.mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS