ΑρχικήinetΤο Netflix λέει ότι ανοίγει ένα video game studio στη Φινλανδία

Το Netflix λέει ότι ανοίγει ένα video game studio στη Φινλανδία

Το Netflix ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα ανοίξει ένα εσωτερικό video game studio στη Φινλανδία.

Η ανάπτυξη αυτή είναι η πρώτη αυτού του είδους από τότε που το Netflix εισήλθε στον χώρο του mobile gaming τον Νοέμβριο του 2021. Αγόρασε την Next Games με έδρα τη Φινλανδία για περίπου 72 εκατομμύρια δολάρια και αγόρασε τρία εξωτερικά game studios τον περασμένο χρόνο.

Δείτε επίσης: Netflix: Η ad-supported συνδρομή ίσως να κοστίζει έως και 9$/μήνα

netflix game

Το Netflix έχει μια προσωρινή μνήμη 31 παιχνιδιών για κινητά διαθέσιμα για λήψη στους συνδρομητές και η εταιρεία σχεδιάζει να έχει 50 μέχρι το τέλος του έτους. Ο κατάλογος περιλαμβάνει τα “Stranger Things: 1984” και “Queen’s Gambit Chess”, τα οποία βασίζονται σττις σειρές του Netflix.

Η εισβολή της εταιρείας στον τομέα του gaming είναι στα πρώτα του στάδια. Τα παιχνίδια έχουν ληφθεί συνολικά 23,3 εκατομμύρια φορές και κατά μέσο όρο 1,7 εκατομμύρια χρήστες καθημερινά, σύμφωνα με την Apptopia, μια εταιρεία ανάλυσης εφαρμογών. Αυτό είναι λιγότερο από το 1% των 221 εκατομμυρίων συνδρομητών του Netflix.

Δείτε επίσης: Netflix: Συνδέει τους χρήστες iPhone και iPad με μια εξωτερική σελίδα εγγραφής

Η εταιρεία σκέφτεται το εσωτερικό game studio ως το μέρος που θα αναπτύξει παιχνίδια μαζί με τα υπάρχοντα subsidiary studios, τα οποία περιλαμβάνουν το Night School Studio και το Boss Fight Entertainment.

«Είναι ακόμη νωρίς και έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε για να προσφέρουμε μια εξαιρετική game-εμπειρία στο Netflix», δήλωσε ο Amir Rahimi, αντιπρόεδρος των game studios, σε μια δήλωση. «Η δημιουργία ενός παιχνιδιού μπορεί να διαρκέσει χρόνια, επομένως είμαι περήφανος που τον πρώτο χρόνο βλέπω πώς χτίζουμε τα γερά θεμέλια των games studios μας».

Δείτε επίσης: Το Netflix έχασε περίπου 1 εκατομμύριο συνδρομητές

Η εταιρεία είπε ότι τα παιχνίδια της δεν θα έχουν διαφημίσεις και αγορές in-app. Επί του παρόντος, οι χρήστες μπορούν να δουν τα παιχνίδια που προσφέρονται στην εφαρμογή Netflix, αλλά τα ίδια τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν download ως μεμονωμένες εφαρμογές.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS