ΑρχικήHow ToΠώς να χρησιμοποιήσετε το Clipboard στο Android;

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Clipboard στο Android;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ξοδεύουμε πολύ χρόνο στο διαδίκτυο αντιγράφοντας και επικολλώντας πράγματα μεταξύ των εφαρμογών. Όμως πολλές φορές τυχαίνει να ξεχάσετε να επικολλήσετε ένα σημαντικό αρχείο και αντιγράφετε άλλο κείμενο και μετά συνειδητοποιείτε ότι χάσατε το πρώτο; Τι θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι έχετε ήδη ένα πρόχειρο στη συσκευή σας Android;

Δείτε επίσης: Το YouTube Music για Android λαμβάνει ένα νέο visual update

Android

Το Gboard είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή πληκτρολογίου στα περισσότερα τηλέφωνα Android και διαθέτει ενσωματωμένο πρόχειρο. Ωστόσο, αν δεν σας αρέσει να το χρησιμοποιείτε, υπάρχουν μερικές εφαρμογές ανοιχτού κώδικα που κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να παρακολουθούν τι αντιγράφετε, χωρίς να θυσιάζουν το απόρρητο και τα δεδομένα σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόχειρο στο Android.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχετε ορίσει το Gboard ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή πληκτρολογίου, δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία του προχείρου σε αυτό. Εάν δεν το έχετε ήδη εγκαταστήσει, κάντε το χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο και ρυθμίστε το.

1. Πατήστε σε ένα κενό πεδίο κειμένου για να ανοίξετε το Gboard.

2. Πατήστε στις τρεις τελείες για να αποκαλύψετε περισσότερες επιλογές.

3. Ανοίξτε το Πρόχειρο και ενεργοποιήστε το.

4. Δοκιμάστε να αντιγράψετε ένα κομμάτι κειμένου και θα πρέπει να εμφανίζεται στον πίνακα Πρόχειρο.

Δείτε ακόμα: Τρόποι για να βελτιώσετε τις ειδοποιήσεις στο Android

Clipboard

Το Gboard είναι υπέροχο, αλλά αν δεν σας αρέσει, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να παρακολουθείτε τα κείμενα που αντιγράφετε, δηλαδή χρησιμοποιώντας εφαρμογές ανοιχτού κώδικα.

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές πρόχειρου ανοιχτού κώδικα για Android είναι το XClipper. Δείτε πώς μπορείτε να το ρυθμίσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

1. Μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο και εγκαταστήστε το XClipper.

2. Ανοίξτε το από το μενού της εφαρμογής και εκχωρήστε όλα τα απαιτούμενα δικαιώματα όπως Προσβασιμότητα, Εμφάνιση μέσω εφαρμογών κ.λπ.

3. Μόλις είστε έτοιμοι, μεταβείτε σε έναν ιστότοπο και αντιγράψτε κάποιο κείμενο.

4. Μόλις πατήσετε το copy, το XClipper θα πρέπει να αρπάξει το κείμενο και να το καταγράψει στην κύρια σελίδα της εφαρμογής.

Δείτε επίσης: 7 λειτουργίες iPhone που πρέπει να υιοθετήσει και το Android

Εκτός από την αντιγραφή και την επικόλληση, το XClipper μπορεί επίσης να κάνει άλλα πράγματα, όπως αναζήτηση του αντιγραμμένου κειμένου στο διαδίκτυο, αποστολή του σε πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων κ.λπ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS