ΑρχικήgamingAmazon Prime: Τα 7 δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

Amazon Prime: Τα 7 δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

Οι Amazon Prime subscribers μπορούν να αποκτήσουν πολλά παιχνίδια αυτόν τον Οκτώβριο, με αρκετούς μεγάλους τίτλους να είναι σε διαθέσιμότητα. Στους τίτλους συμπεριλαμβάνονται τα Fallout 76, Middle-earth: Shadow of War και Total War: Warhammer II.

Η Amazon ανακοίνωσε την παρτίδα δωρεάν παιχνιδιών του επόμενου μήνα για τα μέλη του Amazon Prime. Η σειρά Οκτωβρίου του Prime Gaming περιλαμβάνει επτά παιχνίδια και υπάρχουν μεγάλοι τίτλοι. Οι συνδρομητές μπορούν να διεκδικήσουν επτά παιχνίδια συνολικά, συμπεριλαμβανομένων μερικών υπέροχων τίτλων: Fallout 76, Middle-earth: Shadow of War και Total War: Warhammer II. Το lineup ολοκληρώνεται από τα Glass Masquerade, Loom, Hero’s Hour και Horace.

Ως συνήθως, τα μέλη του Amazon Prime θα μπορούν επίσης να αποκτούν in-game content για μια σειρά από δημοφιλή παιχνίδια. Τα loot drop του επόμενου μήνα περιλαμβάνουν περιεχόμενο για το Destiny 2, το Grand Theft Auto Online, το Madden NFL 23, το PUBG και άλλα.

Δείτε επίσης: Η Amazon υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία τεχνολογίας ανανεώσιμων καυσίμων Infinium

Εάν δεν είστε μέλος του Amazon Prime, μπορείτε να εγγραφείτε για ένα free trial 30 ημερών για να κερδίσετε τα freebies. Μόλις τα παιχνίδια βρεθούν στο library σας, θα τα κρατήσετε για πάντα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επωφεληθείτε από το free trial καθώς η Amazon φιλοξενεί μια δεύτερη προσφορά Prime Day 2022 στις 11-12 Οκτωβρίου.

Amazon Prime: Τα 7 δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου
Amazon Prime: Τα 7 δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

Το Fallout 76 της Bethesda δεν ήταν ακριβώς η επιτυχία που πιθανώς φανταζόταν το στούντιο, αλλά αν δεν έχετε παίξει ποτέ το online action-RPG, τώρα έχετε την ευκαιρία να το δείτε από το Amazon Prime χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα.

Το Middle-earth: Shadow of War είναι η συνέχεια του μεγάλου Shadow of Mordor, το οποίο η Amazon Prime παρουσίασε στη σειρά δωρεάν παιχνιδιών Σεπτεμβρίου. Το Shadow of War προσθέτει μερικές μάχες μεγάλης κλίμακας και οι προσωπικές ιστορίες των Ορκ που συναντάτε στην πορεία είναι καλογραμμένες. Επαναφέρει επίσης το φοβερό σύστημα Nemesis, επεκτείνοντάς το με υπέροχους τρόπους. Παρόλο που η γενική ιστορία είναι λίγο συγκρατημένη, το Shadow of War σίγουρα αξίζει να το δείτε αφού παίξετε το Shadow of Mordor.

Οι λάτρεις των παιχνιδιών στρατηγικής δεν πρέπει να χάσουν το Total War: Warhammer II. Αναπτύχθηκε από την Creative Assembly και κυκλοφόρησε το 2017, το Warhammer II είναι μια εκπληκτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από έναν συναρπαστικό συνδυασμό παιχνιδιών turn-based και real time tactics.

Δείτε επίσης: Το Astro robot της Amazon δεν είναι ακόμα διαθέσιμο

Εν τω μεταξύ, το Glass Masquerade είναι ένα υπέροχο παιχνίδι παζλ που αυτή τη στιγμή κατέχει μια “Συντριπτικά θετική” βαθμολογία στο Steam.

Amazon Prime: Τα 7 δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου
Amazon Prime: Τα 7 δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

Για τους λάτρεις του platforming, μην αγνοήσετε το Horace, ένα παιχνίδι πλατφόρμας που επιστρέφει στα κλασικά platformers 8 και 16 bit ενώ προωθεί το είδος προς τα εμπρός όσον αφορά την αφήγηση.

Το Hero’s Hour είναι ένα RPG στρατηγικής με μάχες μεγάλης κλίμακας και tactical μάχες που είναι turn-based και σε πραγματικό χρόνο.

Το Loom είναι το παλαιότερο παιχνίδι καθώς είναι το πιο πρόσφατο κλασικό παιχνίδι LucasArt που χαρίζεται στα μέλη του Amazon Prime.

Παιχνίδια Amazon Prime Οκτώβριος 2022

Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα ξεκινώντας από 1η Οκτωβρίου.

  • Fallout 76
  • Middle-earth: Shadow of War
  • Total War: Warhammer II
  • Hero’s Hour
  • Horace
  • Glass Masquerade
  • Loom

Πηγή: gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS