ΑρχικήinetΤο Microsoft Swiftkey iOS keyboard δεν θα υποστηρίζεται πλέον

Το Microsoft Swiftkey iOS keyboard δεν θα υποστηρίζεται πλέον

Το πληκτρολόγιο Swiftkey της Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζεται για iOS ωστόσο θα συνεχίσει η λειτουργία του για Android και Windows.

Η Microsoft θα διακόψει το software πληκτρολόγιου SwiftKey για iOS και θα το διαγράψει από το App Store, σύμφωνα με δήλωση που έγινε στη Mary Jo Foley του ZDNet όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του λογισμικού.

Δείτε επίσης: Microsoft: Αποσύρει τους κανόνες πρόσβασης στο Exchange Online σε ένα χρόνο

Το Microsoft Swiftkey iOS keyboard δεν θα υποστηρίζεται πλέον

«Από τις 5 Οκτωβρίου, η υποστήριξη για το SwiftKey iOS θα λήξει και θα διαγραφεί από το Apple App Store», δήλωσε ο Chris Wolfe, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων του SwiftKey. «Η Microsoft θα συνεχίσει να υποστηρίζει το SwiftKey Android καθώς και την υποκείμενη τεχνολογία που τροφοδοτεί το πληκτρολόγιο αφής των Windows. Για τους πελάτες που έχουν εγκαταστήσει το SwiftKey στο iOS, θα συνεχίσει να λειτουργεί έως ότου απεγκατασταθεί με μη αυτόματο τρόπο ή ο χρήστης αποκτήσει μια νέα συσκευή.»

Η έκδοση iOS του SwiftKey ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2021. Οι περισσότερες ενημερώσεις κατά το έτος που προηγήθηκε δεν συμπεριλήφθηκαν στην ποικιλία «διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης». Η Microsoft αγόρασε το SwiftKey το 2016 για 250 εκατομμύρια δολάρια, τόσο για τα πληκτρολόγια software iOS και Android όσο και για την υποκείμενη τεχνολογία τους.

Το Microsoft Swiftkey iOS keyboard δεν θα υποστηρίζεται πλέον
Το Microsoft Swiftkey iOS keyboard δεν θα υποστηρίζεται πλέον

Δείτε επίσης: Microsoft Exchange zero-day χρησιμοποιείται ενεργά σε επιθέσεις

Η υποστήριξη πληκτρολογίου third-party στο iOS προστέθηκε από την αρχή στο iOS 8 το 2014. Η Apple εξακολουθεί να διατηρεί ορισμένους περιορισμούς σχετικά με το πού μπορούν και πού δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα πληκτρολόγια σαν το Swiftkey—δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληκτρολόγηση κωδικών πρόσβασης και μπορεί να μην επιτρέπεται η χρήση τους σε τηλέφωνα που είναι κλειδωμένα και χρησιμοποιούν device management (MDM) software. Η Apple έχει προσθέσει μερικές από τις πιο κοινές λειτουργίες πληκτρολογίου third-party, συμπεριλαμβανομένων των emoji με δυνατότητα αναζήτησης και του swiping-to-type, στο built-in πληκτρολόγιο iOS τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: arstechnica.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS