ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησε το update Οκτωβρίου για το Samsung Galaxy S20 FE LTE

Κυκλοφόρησε το update Οκτωβρίου για το Samsung Galaxy S20 FE LTE

Το security patch Android του Οκτωβρίου 2022 κυκλοφόρησε για την παραλλαγή 4G LTE του Galaxy S20 FE της Samsung. Το μοντέλο 5G παρέλαβε την πιο πρόσφατη ενημέρωση ασφαλείας λίγες μέρες πριν. Το νέο SMR (Security Maintenance Release) κυκλοφόρησε και σε πολλές άλλες συσκευές Galaxy την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Η Samsung έως το 2027 θα τριπλασιάσει την παραγωγή των advanced chip

Samsung Galaxy S20

Το Galaxy S20 FE LTE λαμβάνει την ενημέρωση ασφαλείας του Οκτωβρίου

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, το Galaxy S20 FE LTE λαμβάνει το SMR Οκτωβρίου στην Αυστραλία και σε μερικές ασιατικές χώρες, συγκεκριμένα στη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες και την Ταϊλάνδη. Η νέα έκδοση firmware για το τηλέφωνο είναι G780GXXU3CVI4. Μια ευρύτερη διάθεση θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. Η παραλλαγή LTE του μοντέλου Fan Edition πωλήθηκε και στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Η Samsung κυκλοφόρησε μόνο το μοντέλο 5G στις ΗΠΑ και εξακολουθεί να περιμένει την ενημέρωση του Οκτωβρίου, καθώς η κυκλοφορία δεν έχει ακόμη γίνει παγκόσμια.

Δείτε επίσης: Η Samsung εκπλήσσει τους κατόχους Galaxy S6 με νέο update

Το SMR Οκτωβρίου για συσκευές Galaxy διορθώνει περισσότερες από 50 ευπάθειες. Το επίσημο μηνιαίο δελτίο ασφαλείας της Samsung αναφέρει διορθώσεις για μία κρίσιμη και περίπου 30 ευπάθειες υψηλού κινδύνου που ανακαλύφθηκαν στο λειτουργικό σύστημα Android και επιδιορθώθηκαν από την Google. Επιπλέον, η εταιρεία Koren φρόντισε για 18 στοιχεία Samsung Vulnerabilities and Exposures (SVE) αυτόν τον μήνα. Αυτές είναι απειλές για το απόρρητο και την ασφάλεια που επηρεάζουν μόνο τις συσκευές Galaxy. Τα SVE που επιδιορθώθηκαν αυτόν τον μήνα περιλαμβάνουν ένα κρίσιμο ζήτημα που επέτρεψε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε ασφαλή μνήμη. Η Samsung δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες για ορισμένες ενημερώσεις κώδικα για λόγους ασφαλείας.

Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο από τα Galaxy S20 FE LTE και Galaxy S20 FE 5G και δεν έχετε λάβει ακόμη την ενημέρωση Οκτωβρίου, λογικά δεν θα περιμένετε για πολύ. Όπως πάντα, η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σε παρτίδες και η διαθεσιμότητα θα διαφέρει ανάλογα με την αγορά. Θα πρέπει να λάβετε μια ειδοποίηση μόλις φτάσει το πακέτο ενημέρωσης στη μονάδα σας. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην ενότητα Software update στην εφαρμογή Settings και να πατήσετε την επιλογή Download and install για να ελέγξετε για ενημερώσεις χειροκίνητα. Εάν δεν βλέπετε καμία ενημέρωση, ελέγξτε ξανά μερικές ημέρες αργότερα.

Δείτε επίσης: Samsung: Η πρώτη συρόμενη οθόνη στον κόσμο για PC

Οι malware devs παρακάμπτουν ήδη την ασφάλεια του Android 13

Αυτό το τηλέφωνο θα έχει Android 13

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S20 FE τον Σεπτέμβριο του 2020 με Android 10. Το τηλέφωνο έχει λάβει από τότε ενημερώσεις για Android 11 και Android 12. Θα λάβει και για Android 13, το οποίο θα φέρει το προσαρμοσμένο software One UI 5.0 της κορεατικής εταιρείας και μπορεί να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά ή στις αρχές του επόμενου έτους. Θα είναι η τελευταία σημαντική ενημέρωση του Android OS για το τηλέφωνο. Θα σας ενημερώσουμε όταν ξεκινήσει η διάθεση του Android 13 για το Galaxy S20 FE.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS